Formula 1, Μπαχρέιν
ALPHA, 16.00
Η συνέχεια του πρωταθλήματος μεταφέρεται στο «Στολίδι του Κόλπου», όπου στον περυσινό «εμφύλιο» των Mercedes νικητής είχε αναδειχθεί ο μετέπειτα πρωταθλητής Λούις Χάμιλτον. Από πέρυσι οι αγώνες στο Σακχίρ διεξάγονται σε νυχτερινό σκηνικό με τεράστιους προβολείς.
Ενημερωτική εκπομπή



Προσωπικά, «Αλτσχάιμερ: Η επιδημία του 21ου αιώνα»

ΝΕΡΙΤ, 15.30
Η Ελενα Κατρίτση μιλάει με ασθενείς που πάσχουν από τη νόσο του Αλτσχάιμερ και με τους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη φροντίδα τους.
Ξένη σειρά



«Arrow»
STAR, 18.50
Πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς, με ένα επεισόδιο ανασκόπηση της πρώτης σεζόν. Μια προδοσία οδηγεί σε ένα τρομερό ναυάγιο, που κρατά απομονωμένο σε ένα νησί του Ειρηνικού για πέντε χρόνια τον νεαρό, κακομαθημένο δισεκατομμυριούχο Ολιβερ Κουίν. Η ανεύρεσή του θεωρείται θαύμα. Επιστρέφει σπίτι του, με πολλά σχέδια και ένα σύνολο νέων δεξιοτήτων στις αποσκευές του.
Ξένες ταινίες



«Ο τελευταίος σαμουράι»
(The last samurai)
STAR, 23.15
Σύγκρουση διαφορετικών σχολών πολέμου αλλά και διαφορετικών πολιτισμών με φόντο την Ιαπωνία του 1870 όπου ένας αξιωματικός του αμερικανικού στρατού (Τομ Κρουζ) αναλαμβάνει την εκπαίδευση του στρατού της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Ο Κεν Γουατανάμπε στον ρόλο ενός σαμουράι προτάθηκε για Οσκαρ. Σκηνοθεσία: Εντουαρντ Ζουίκ. (ΗΠΑ, 2003, 139′)
«The score»
ALPHA, 24.00
Τρεις διαφορετικής γενιάς ηθοποιοί του Actors Studio, ο Μάρλον Μπράντο, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Εντουαρντ Νόρτον, συναντώνται για πρώτη φορά σε ταινία, υποδυόμενοι τα μέλη μιας συμμορίας ληστών που προετοιμάζονται για το τελευταίο μεγάλο «κόλπο». Χορταστική ψυχαγωγία από τον Φρανκ Οζ. (HΠΑ, 2001, 113′)

HeliosPlus