Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός
ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ HD 21.45
Η κακή απόδοση των Ερυθρολεύκων στον πρώτο αγώνα της σειράς έδωσε στην ισπανική ομάδα την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ υπέρ της. Στο δεύτερο παιχνίδι στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη.
Ελληνική σειρά
Το σόι σου
Alpha, 21.00
Η Χαρούλα, όπως κάθε Κυριακή, κάνει πυρετώδεις ετοιμασίες για το μεσημεριανό γεύμα της οικογένειας Χαμπέα. Τίποτα όμως δεν πάει όπως το είχε υπολογίσει. Αυτή την Κυριακή κανένας δεν θέλει να φάει…
Ξένη σειρά



Major crimes

Star, 21.10
Οι ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Λος Αντζελες, της υπηρεσίας μεγάλων εγκλημάτων, έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από ληστείες σε παντοπωλεία με μοιραία κατάληξη. Στην υπηρεσία μετατίθεται η μυστική ντετέκτιβ Εϊμι Σάικ και η βοήθειά της αποδεικνύεται πολύτιμη στη συγκεκριμένη υπόθεση.
Ξένες ταινίες



Ραντεβού στο Παρίσι (Charade)
NEPIT, 22.00
Kλασική κομεντί περιπέτειας και μυστηρίου, με ιστορικές ατάκες, που ανακατεύει ιδανικά την περιπέτεια, το ρομάντζο και την κωμωδία με φόντο το Παρίσι και πρωταγωνιστές την Οντρεϊ Χέπμπορν και τον Κάρι Γκραντ. (ΗΠΑ, 1963, 113′)
Βρώμικο χρήμα (Jesse Stone: Night passage)
Mega, 01.50
Μετά το διαζύγιο και την απόλυσή του από το αστυνομικό τμήμα του Λος Αντζελες ο Τζέσε Στόουν ταξιδεύει σε μια μικρή και φαινομενικά ήσυχη πόλη του Βορρά, για να προσληφθεί ως ο νέος τοπικός αρχηγός της αστυνομίας. Από την πρώτη κιόλας μέρα όμως ο Στόουν ερευνώντας ένα μικρό αδίκημα οδηγείται σε μια μεγάλη υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Η ταινία βασίζεται σε μια σειρά εννέα αστυνομικών μυθιστορημάτων του συγγραφέα Ρόμπερτ Μπ. Πάρκερ, με ήρωα τον Τζέσε Στόουν. (ΗΠΑ, 2007, 85′)

HeliosPlus