Ελληνικές σειρές
«Δικαίωση»
Mega, 21.15
Η Μυρτώ παραδέχεται στον Θησέα πως αυτή του την έστησε και από εδώ και πέρα θα γίνει η σκιά του. Η Ελλη σώζει τη ζωή της Βάλιας, όταν κατά τη διάρκεια της πρόβας μια σανίδα ξεκολλάει από το σκηνικό και πέφτει στη σκηνή.
«10η εντολή»
Alpha, 23.00
Eνα ζευγάρι χάνει τον γιο του από την εκπυρσοκρότηση μιας καραμπίνας, την οποία ο πατέρας είχε φέρει στο σπίτι για ασφάλεια. Και ενώ προσπαθούν –χωρίς επιτυχία –να διαχειριστούν το πένθος τους, η μητέρα ανακαλύπτει πως ο γιος ήθελε να δώσει ο ίδιος τέρμα στη ζωή του… και ο θάνατός του μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνεται.
Ξένη ταινία



«Εκτός νόµου και χρόνου» (The guard)
ΝΕΡΙΤ, 22.00
Oλη η ιστορία της ταινίας περιστρέφεται γύρω από την εκκεντρική προσωπικότητα ενός χωροφύλακα σε παραθαλάσσια πόλη της Ιρλανδίας όπου υποτίθεται είναι το πέρασμα για την εμπορία ναρκωτικών. Περιστοιχισμένος από αρκετούς ανόμοιους μεταξύ τους χαρακτήρες, ανάμεσα στους οποίους και ένας μαύρος πράκτορας του FBI (Ντον Τσιντλ) o Μπόιλ, τον οποίο υποδύεται σε φοβερή ρέντα ο Μπρένταν Γκλίσον, βρίσκεται στον δικό του κόσμο και απογειώνει την ταινία του Τζον Μάικλ Μακ Ντόνα. (Αγγλία / Ιρλανδία, 2011, 96′)
Ταξιδιωτική εκποµπή

«World party»

Alpha, 21.45
Μετά τις δυσκολίες με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι στο Νεπάλ, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης κατεβάζουν ταχύτητα και ταξιδεύουν στο εξωτικό Μαϊάμι. Αυτή τη φορά βρίσκονται έξω από τα νερά τους, αφού μένουν σε ουρανοξύστη, στο κέντρο της πόλης, με ανέσεις και πολυτέλειες, κάτι που δεν συνηθίζουν στα ταξίδια τους.

HeliosPlus