Μπάσκετ

Πανιώνιος –Παναθηναϊκός
Novasports2, 19.00
Στην Νέα Σμύρνη θα πέσει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο, που είναι τελευταίος στο βαθμολογικό πίνακα, και τον Παναθηναϊκό.
Ξένη σειρά

Broadchurch
ΝΕΡΙΤ, 23.00
Ο επιθεωρητής Χάρντι εκνευρίζεται όταν δέχεται ερωτήσεις σχετικά με την επιστροφή του Λι Ασγουορθ, ενώ η Κλερ παρακούει τις οδηγίες του και συναντιέται με τον Λι περνώντας μια νύχτα μαζί.
Ξένες ταινίες

«Δικαίωση» (Seeking justice)
STAR, 21.10
Ο Γουίλ Τζέραρντ εργάζεται σκληρά σαν δάσκαλος, όμως η ζωή του αλλάζει για πάντα όταν η σύζυγός του, Λόρα, δέχεται βίαιη επίθεση χωρίς κανένα προφανή λόγο. Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ένας άγνωστος άνδρας, ο Σάιμον, επισκέπτεται τον Γουίλ και του λέει ότι αντί να περιμένει μέχρι η αστυνομία να ανακαλύψει τον ένοχο, η δική του ομάδα μπορεί να τον εντοπίσει και να τον σκοτώσει την ίδια κιόλας ημέρα. Ο Γουίλ δέχεται, δεσμεύεται όμως ότι χρωστάει μία χάρη στον Σάιμον και είναι υποχρεωμένος ανά πάσα στιγμή να την ανταποδώσει. Έξι μήνες μετά, ο Σάιμον έρχεται σε επαφή μαζί του και τον διατάσσει να ακολουθήσει μια οικογένεια και να είναι σε επιφυλακή για ένα ύποπτο άτομο. Όταν όμως τα πράγματα σκληρύνουν, ο Γουΐλ καλείται να συμμετάσχει σε κάτι αδιανόητο. (ΗΠΑ, 2011, 96′)
«Ένταση» (Heat)
ALPHA, 22.30
Στο Λος Αντζελες του 1994 ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υποδύεται τον «όχι και τόσο κακό» κακοποιό που συγκρούεται με τον «όχι και τόσο καλό» αστυνομικό του Αλ Πατσίνο, όταν ο δεύτερος αποφασίζει να σταματήσει την εγκληματική δράση του. Πίσω από τον φακό ο σκηνοθέτης Μάικλ Μαν κάνει θαύματα! (ΗΠΑ, 1995, 163′)