Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πράγας



Κλειστός Στίβος
Eurosport 2, 11.00 & 17.30
Πρώτη ημέρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και η ελληνική παρουσία μοιάζει ιδιαίτερα ισχυρή με τη συμμετοχή 11 αθλητών και αθλητριών.

Μπάσκετ, Ευρωλίγκα



Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός
Novasports 2, 21.45
Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει και στο Μιλάνο, η μία εκ των πρώτων δύο θέσεων στον όμιλό του θα βρίσκεται κοντά. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου αντιμετωπίζει την Αρμάνι για την 9η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Ελληνική σειρά



Το σόι σου
Alpha, 21.00
Οταν ο Βαγγέλης κάνει επίσκεψη στην Αλεξάνδρα κυριακάτικα, και μάλιστα κουβαλώντας ένα σωρό κρέατα για δώρο, τότε κάτι δεν πάει καλά. Αυτή είναι η σκέψη που κάνουν ο Σάββας και η Λυδία, αλλά και η ίδια η Αλεξάνδρα που βλέπει την επίσκεψη με μεγάλη καχυποψία.

Ξένες ταινίες



Χιόνι πάνω στους κέδρους
(Snow falling on cedars)
NEPIT, 22.00
Η δολοφονία ενός ψαρά στο νησί Σαν Πέδρο τη δεκαετία του 1950 ακολουθείται από τη δίκη του φίλου του. Φιλόδοξη αλλά κάπως χαοτική κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Ντέιβιντ Γκάτερσον από τον σκηνοθέτη του «Shine, o σολίστας» Σκοτ Χικς. Πρωταγωνιστεί ο Ιθαν Χοκ. (ΗΠΑ, 1999, 117′)
Γκρέιστοουκ: Ο θρύλος του Ταρζάν, άρχοντα της ζούγκλας


(Greystoke: The legend of Tarzan, lord of the apes)
STAR, 02.00
Πλούσια σε λεπτομέρειες κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Εντγκαρ Ράις Μπάροουζ από τον Χιου Χάντσον («Οι δρόμοι της φωτιάς»). Στον ρόλο του Ταρζάν ο Κριστόφ Λαμπέρ. (Αγγλία, 1984, 124′)

HeliosPlus