Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πράγας – Κλειστός Στίβος


Eurosport 2, 17.30
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου επιστρέφει στην Πράγα ύστερα από 37 χρόνια. Η Ο2 Αρένα είναι το στάδιο το οποίο θα φιλοξενήσει την 33η στάση του θεσμού και το οποίο ολοκληρώθηκε πέρυσι με αφορμή το κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Στην Πράγα θα βρεθούν από τις 5 ως τις 8 Μαρτίου ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές της Γηραιάς Ηπείρου. Πόσοι όμως από αυτούς έχουν ως επιπλέον κίνητρο την υπεράσπιση του τίτλου;
Ευρωλίγκα, μπάσκετ



Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα


NΕΡΙΤplus, 21.45
Κάθε παιχνίδι του ΠΑΟ στο εξής, ως το φινάλε του Top 16, είναι καθοριστικό για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Πόσω μάλλον η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, που γίνεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.
Ελληνική σειρά



Μάνα Χ ουρανού
Mega, 22.20
Η Αλεξία έχει την τελική της αναμέτρηση με τον Πάνο, ο Δημήτρης διεκδικεί τον έρωτά του και η Κατερίνα αποφασίζει να συγκρουστεί με τον Γρηγόρη για τη στάση του σε σχέση με τα ερωτικά της Αλεξίας. Και η Εμυ πρέπει να αποφασίσει αν θα αφήσει τη ζωή της στην Ελλάδα για να φύγει αναζητώντας μια καλύτερη ζωή στην Κίνα.
Ξένη ταινία



Το τελεσίγραφο του Μπορν


(The Bourne ultimatum)
STAR, 22.10
Σφιχτοδεμένη περιπέτεια του Πολ Γκρίνγκρας με τον Ματ Ντέιμον στον ρόλο ενός αμερικανού πρώην κυβερνητικού πράκτορα ο οποίος πάσχει από αμνησία, για την οποία ευθύνεται η ίδια η υπηρεσία του. Η τρίτη ταινία μιας κινηματογραφικής σειράς που μετέτρεψε τον Ντέιμον σε σουπερστάρ. (ΗΠΑ, 2007, 102′)

HeliosPlus