60ός Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision



Ελληνικός τελικός
ΝΕΡΙΤ, 21.00
Το ερώτημα ποιο τραγούδι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 60ό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στη Βιέννη θα απαντηθεί σήμερα στο τέλος της βραδιάς του ελληνικού τελικού. C-Real, Θωμαή Απέργη, Shaya, Barrice και Μαρία Ελενα Κυριάκου θα βρεθούν αντιμέτωποι στη σκηνή τού «Εναστρον». Το τραγούδι που θα επιλεγεί πρόκειται να διαγωνιστεί στον α’ ημιτελικό του διαγωνισμού στις 19 Μαΐου.

Ελληνική ταινία



Ο μπακαλόγατος
ANT1, 21.15
Ο Κώστας Χατζηχρήστος υποδύεται έναν αφελή επαρχιώτη μπακαλόγατο που γίνεται εξαιτίας της μεγαλομανίας του περίγελος των ανθρώπων της γειτονιάς. Βασικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας παίζει για άλλη μία φορά ο έρωτας. Τον μεγάλο έλληνα κωμικό πλαισιώνουν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί.
Ξένη ταινία



Ανοιχτοί λογαριασμοί (Payback)
STAR, 22.10
Το 1967 στον «Επαναστάτη του Αλκατράζ» του Τζον Μπούρμαν ο Λι Μάρβιν πέτυχε μια τεράστια ερμηνεία υποδυόμενος έναν πρώην κατάδικο αποφασισμένο να πάρει το αίμα και τα λεφτά του πίσω από τους ανθρώπους που τον πρόδωσαν. Τριάντα χρόνια αργότερα ο Μελ Γκίμπσον έδωσε τη δική του, εκμοντερνισμένη άποψη επάνω στον ίδιο ήρωα. (ΗΠΑ, 1999, 93′)
Ξένη σειρά



Warehouse 13
STAR, 21.10
Ο δρ Ντάγκλας Φάργκο επιστρατεύεται για την αναβάθμιση του συστήματος υπολογιστών της αποθήκης. Ο Φάργκο όμως αποδεικνύεται σκέτη καταστροφή όταν η αναβάθμισή του έχει ως αποτέλεσμα να κλειδώσουν οι πόρτες της αποθήκης και να παγιδευτούν όλοι μέσα. Ο Πιτ και η Μάικα πρέπει να εντοπίσουν τον άνθρωπο που σχεδίασε το πολύπλοκο σύστημα ασφαλείας, τον Ούγκο Μίλερ, και να τον φέρουν πίσω στην αποθήκη για να δώσει τη λύση.

HeliosPlus