Ελληνικές σειρές

Οι συμμαθητές
ΑΝΤ1, 21.15
Ο Στέφανος εκβιάζει την Τατιάνα και κάνει τον Παύλο να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Η Πωλίνα έρχεται πιο κοντά με τον Αρη και του μιλάει για την οικογένειά της. Ο Γρηγόρης ζητάει τη βοήθεια της Βάλιας για να προσεγγίσει την Πωλίνα, ενώ η Μαριλένα τη βάζει να πάρει πληροφορίες από την Κρίστη για τον Στέφανο.

Ηρωίδες
Mega, 23.30
Η Μιμή και η Ελλη ξεκινούν στις καινούργιες τους δουλειές και τα βρίσκουν και οι δύο πολύ σκούρα. Η Λούκι έχει τρομάξει που ο Νικόλας έχει μπει τόσο μέσα στη ζωή της και τον διώχνει από το σπίτι συνειδητοποιώντας όμως ότι πρέπει να λύσει το θέμα με τον πατέρα της για να μπορέσει να προχωρήσει.
Ξένη σειρά


The newsroom
ΝΕΡΙΤ, 22.00
Ο Γουίλ ζητεί στον αέρα συγγνώμη από τους τηλεθεατές για την προσέγγιση των θεμάτων στην εκπομπή του κατά το παρελθόν και υπόσχεται μια νέα εποχή στο δελτίο ειδήσεων. Ο Τζιμ κατευνάζει τη Μάγκι κατά τη διάρκεια μιας κρίσης πανικού.

Ξένη ταινία



The hangover

STAR, 22.10
Μία από τις καλύτερες κωμωδίες των τελευταίων χρόνων, το «Hangover» του Τοντ Φίλιπς παρακολουθεί τις περιπέτειες τριών φίλων (Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Ελμς και Ζακ Γαλιφιανάκης) ενώ προσπαθούν να ανακαλύψουν τα ίχνη του εξαφανισμένου στο Λας Βέγκας φίλου τους (Τζάστιν Μπάρτα) που πρόκειται να παντρευτεί. Δύο κατώτερες συνέχειες ακολούθησαν. (ΗΠΑ, 2007, 96′)
Ελληνική ταινία



Μπραζιλέρο
MEGA, 00.40
Με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης ένας έλληνας επιχειρηματίας (Στέλιος Μάινας) αγοράζει «κουτσούς» Βραζιλιάνους για την ενίσχυση της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας του. Ο Σωτήρης Γκορίτσας ενορχηστρώνει την τραγωδία ενός γελοίου ανθρώπου ισορροπώντας άνετα ανάμεσα στην απελπισία και στην αισιοδοξία του. (2001, 100′)

HeliosPlus