ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

«Κάτω Παρτάλι»
Mega, 22.20
Ο Κωνσταντίνος νιώθει προδομένος από τη Μυρτώ αλλά δεν ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει. Προς το παρόν, και με τη βοήθεια του Μανώλη, αποφασίζει να βάλει τρικλοποδιές σε εκείνη και στον Βλάση κάθε φορά που συναντιούνται! Η Βίβιαν εξακολουθεί να πολιορκείται από τον Ρούσσο Ρουσσουνέλο.
ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
«Το καρφί» (Snitch)
Star, 21.10
Ο επιχειρηματίας Τζον Μάθιους συντρίβεται όταν ο 18χρονος γιος του Τζέισον συλλαμβάνεται με ένα πακέτο που του έδωσε ένας φίλος του, χωρίς να γνωρίζει ότι περιείχε παράνομες ναρκωτικές ουσίες, και καταδικάζεται σε δεκαετή κάθειρξη. Όταν ο γιος του απορρίπτει προσφορά της φιλόδοξης εισαγγελέως Τζοάν Κίγκαν για μείωση της ποινής του, εάν παρείχε στοιχεία εναντίον κάποιου άλλου, της ζητά να εισχωρήσει ως μυστικός πράκτορας στον κόσμο των ναρκωτικών. Έτσι, μπαίνει σε μια βίαιη συμμορία της οποίας αρχηγός είναι ένας ανελέητος έμπορος ναρκωτικών, ο Μαλίκ, αλλά στην προσπάθειά του να σώσει τον γιο του, θέτει σε κίνδυνο έναν άλλο αθώο. Με τους Ντουέιν Τζόνσον, Ναντίν Βελάσκες και Σούζαν Σαράντον. (ΗΠΑ, 2013, 102′)
«Dark shadows»
Alpha, 22.30
Κινηματογραφική εκδοχή της ομότιτλης cult βαμπιροσαπουνόπερας (1966-1970) σε σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον και με τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο ενός βρικόλακα που ενδιαφέρεται για το καλό των απογόνων της οικογένειάς του. Ο Μπάρτον «εικονογραφεί» έξοχα την εποχή της εφηβικής ηλικίας του (υπήρξε φαν της σειράς) και πλάθει έναν αιμοβόρικο αλλά αγαπησιάρικο κόσμο. Οι Εύα Γκριν, Ελενα Μπόναμ Κάρτερ και Μισέλ Πφάιφερ συμπρωταγωνιστούν και χαρακτηριστικούς ρόλους κρατούν ο Αλις Κούπερ και Κρίστοφερ Λι. (ΗΠΑ / Αυστραλία, 2012, 112′)