Εκπομπή διατροφής

My sweet and skinny life
ALPHA, 13.00
Η ελληνοαμερικανίδα σεφ Μαρίσα Τσόρτσιλ μάς συμβουλεύει πώς μπορούμε να τρώμε χωρίς να παχαίνουμε και να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας γλυκά χωρίς το άγχος της ζυγαριάς και των θερμίδων. Απλές απαντήσεις και συνταγές για πεντανόστιμα γλυκά με χαμηλά λιπαρά.
Ενημερωτική εκπομπή

Η μηχανή του χρόνου
ΝΕΡΙΤ, 19.15
Τρεις ιστορίες από την Αθήνα που «χάθηκε» παρουσιάζει η σημερινή εκπομπή με τον Χρίστο Βασιλόπουλο. Πρόκειται για την ιστορία του Δημοτικού Θεάτρου που έλαμψε αλλά κατεδαφίστηκε αργότερα, το αιματηρό έθιμο με τις μονομαχίες που γίνονταν παλιά στην Αθήνα και το θρυλικό ποτάμι του Ιλισού που λατρεύτηκε, έγινε τραγούδι αλλά εξαφανίστηκε από τις μπουλντόζες.
Ξένες ταινίες

«Αυτή είναι η ζωή μου» (Imitation of life)
NEPIT, 12.50
Η τελευταία αμερικανική ταινία του Ντάγκλας Σερκ, ένα από τα ωραιότερα μελοδράματα όλων των εποχών, εξετάζει την παράλληλη πορεία μιας παρηκμασμένης ηθοποιού (Λάνα Τέρνερ), της κόρης της (Σάντρα Ντι), της υπηρέτριάς τους (Χουανίτα Μουρ) και της δικής της κόρης (Σούζαν Κόνερ). Οι Μουρ και Κόνερ προτάθηκαν για το Οσκαρ β’ ρόλου. (ΗΠΑ, 1959, 122′)
«Αψηφώντας τον θάνατο» (Death defying acts)
STAR, 00.00
Το 1926, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Εδιμβούργο στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας περιοδείας, ο διάσημος μάγος Χάρι Χουντίνι γοητεύεται από μια Σκωτσέζα που παριστάνει το μέντιουμ με τη βοήθεια της κόρης της και η οποία δέχεται την πρόσκλησή του να μαντέψει τα τελευταία λόγια της ετοιμοθάνατης μητέρας του σε μια δημόσια σεάνς. Μυθοπλαστική εκδοχή των τελευταίων ημερών του Χουντίνι δοσμένη ως το χρονικό ενός αναπάντεχου έρωτα μεταξύ κατεργαραίων. (Αγγλία / Αυστραλία, 2007, 88′)

HeliosPlus