Ποδόσφαιρο, Λιγκ Καπ

Τσέλσι – Τότεναμ
ΑΝΤ1, 18.00
Η Τσέλσι συναντά την Τότεναμ στο Wembley για τον τελικό της διοργάνωσης. Το κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι με φόντο το Κύπελλο σε μια επανάληψη του τελικού του 2008. Μουρίνιο εναντίον Ποκετίνο και όλα τα αστέρια της Premier League σε μια σπουδαία μονομαχία.
Ειδησεογραφικό ντοκιμαντέρ

Ορίζοντας
Mega, 23.30
Τον φάκελο των τζιχαντιστών, της μεγαλύτερης απειλής των τελευταίων δεκαετιών για τον δυτικό κόσμο, ανοίγει ο Σωτήρης Δανέζης και η ομάδα του στην πρεμιέρα του «Ορίζοντα». Στο πρώτο επεισόδιο παρουσιάζεται η πολύκροτη υπόθεση ενός «έλληνα» 29χρονου τζιχαντιστή που έχει σημάνει συναγερμό στις διωκτικές αρχές και έρχονται στο φως οι διαδρομές ισλαμιστών από την Αθήνα προς την Ευρώπη και τα μέτωπα της Μέσης Ανατολής.
Ξένες ταινίες

«The tourist»
MEGA, 21.15
Ο Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ («Οι ζωές των άλλων») «ενώνει» την Αντζελίνα Τζολί και τον Τζόνι Ντεπ σε μια «ελαφριά» αλλά ευχάριστη αισθηματική περιπέτεια μυστηρίου με φόντο τη Βενετία. (ΗΠΑ / Γαλλία, 2010, 103′)
«Το άρωμα: Η ιστορία ενός δολοφόνου» (Perfume: The story of a murderer)
STAR, 23.30
Οπως το μυθιστόρημα του Πάτρικ Ζίσκιντ, έτσι και η ταινία του Τομ Τίκβερ παρακολουθεί το χρονικό της πιο ευαίσθητης μύτης του κόσμου η οποία ανήκει στη διαταραγμένη προσωπικότητα ενός δολοφόνου (Μπεν Γουίσο). (Γερμανία / Γαλλία / Ισπανία / ΗΠΑ, 2006, 132′)
«Το τελευταίο κόλπο» (After the sunset)
ALPHA, 24.00
Ενα ζευγάρι επιτυχημένων ληστών καταφεύγει σε έναν τροπικό παράδεισο για να απολαύσει τα λάφυρα που αποκόμισε. Αλλά όταν ένας πράκτορας του FBI, ο οποίος τους κυνηγά για επτά ολόκληρα χρόνια, είναι σίγουρος ότι οι δύο απατεώνες ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν ακόμη μία ληστεία, ξεκινά ένα καθηλωτικό παιχνίδι γάτας – ποντικιού. (ΗΠΑ, 2004, 93′)

HeliosPlus