Ποδόσφαιρο, Γιουρόπα Λιγκ
Ολυμπιακός – Ντνίπρο
ΑΝΤ1, 22.05
Η άσχημη εμφάνιση των Ερυθρολεύκων στο Κίεβο, όπου η Ντνίπρο πήρε το ροζ φύλλο αγώνα σημειώνοντας δύο εύκολα γκολ, κάνει εξαιρετικά δύσκολο το έργο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Η ρεβάνς θα παιχτεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τους φιλάθλους στη θέση του 12ου παίκτη.
Μπάσκετ, Ευρωλίγκα



Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός
Novasports2, 21.45
Μετά το στραβοπάτημα της Μακάμπι απέναντι στην Αλμπα Βερολίνου και τη νίκη των «Πρασίνων» επί του Ερυθρού Αστέρα οι δύο ομάδες βρίσκονται στη δεύτερη θέση του ομίλου, με τον Παναθηναϊκό να έχει πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θέλει νίκη στο Τελ Αβίβ για να διατηρηθεί σε τροχιά εξασφάλισης του πλεονεκτήματος της έδρας εν όψει των πλέι οφ (οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου).

Ψυχαγωγική εκπομπή



Celebrity game night
Mega, 23.20
Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται και πάλι τους celebrities φίλους της που παίζουν μέχρι τελικής πτώσεως στο απόλυτο game show της ελληνικής τηλεόρασης. Ερωτήσεις, τραγούδι, μαντεψιές, παντομίμα, ταξίδια στον χρόνο, όλα έχουν τη θέση τους στο «Celebrity Game Night».

Ελληνική σειρά



Το σόι σου

Alpha, 21.00
Με αφορμή ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο η Λυδία ανακαλύπτει ότι ο Σάββας τα είχε παλιά, πολύ παλιά με μια όμορφη ξανθιά Σουηδέζα. Εκείνο που την ενοχλεί όμως είναι πως της είχε κρατήσει μυστικό ότι θυμάται ακόμα το «σ’ αγαπώ» στα σουηδικά.

Ξένη ταινία



«Το πλοίο των τρελών»


(Ship of fools)
MEGA, 01.30
Σκιαγράφηση του πολιτικού κλίματος λίγο πριν από το ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με χώρο δράσης ένα υπερωκεάνιο, σε σκηνοθεσία Στάνλεϊ Κρέιμερ. Παίζουν: Βίβιαν Λι, Σιμόν Σινιορέ, Λι Μάρβιν, Οσκαρ Βέρνερ κ.ά. (ΗΠΑ, 1965, 149′)

HeliosPlus