Ποδόσφαιρο (Α’ Εθνική)



Βέροια – ΠΑΟΚ
Novasports 1, 19.30
Η Βέροια παλεύει για να κρατηθεί στη Σούπερ Λιγκ και ο ΠΑΟΚ για να τερματίσει στη δεύτερη θέση, σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.
Εκποµπή µαγειρικής



Νόστιμη γη
Alpha, 20.00
O Βασίλης Καλλίδης μας ταξιδεύει στην όμορφη και γραφική Λίμνη Ευβοίας. Κάνοντας την απαραίτητη στάση στον ναό του Αϊ-Γιάννη του Ρώσου στο Προκόπι, συνεχίζει στους φιδωτούς δρόμους και περνάει από τους καταρράκτες του Δρυμώνα με προορισμό τη Λίμνη.
Ξένες ταινίες



Ιντιάνα Τζόουνς: Η τελευταία σταυροφορία
(Indiana Jones and the last crusade)
ANT1, 21.15
Στην τρίτη περιπέτεια της «σειράς» Ιντιάνα Τζόουνς του Στίβεν Σπίλμπεργκ η παράσταση ανήκει στον Σον Κόνερι ο οποίος υποδύεται τον επίσης αρχαιολόγο πατέρα τού τυχοδιώκτη ήρωα (Χάρισον Φορντ). (ΗΠΑ, 1989, 127′)
O Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος
(Harry Potter and the philosopher’s stone)


STAR, 23.15
Οι περιπέτειες ενός ανήλικου μάγου (Ντάνιελ Ράντκλιφ) στην πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου μυθιστορήματος της Τζ. Π. Ρόουλινγκ. Η ταινία ακολουθεί κατά γράμμα το βιβλίο για να ικανοποιήσει όλους τους αναγνώστες του. Σκηνοθετήθηκε από τον Κρις Κολόμπους που γύρισε και τη δεύτερη. (ΗΠΑ / Αγγλία, 2001, 138′)
Συλλέκτης οστών
(The bone collector)
MEGA, 23.50
Εγκλωβισμένος εφ’ όρου ζωής στο κρεβάτι εξαιτίας ατυχήματος που τον άφησε ανάπηρο, ένας αστυνομικός (Ντενζέλ Ουάσιγκτον) διευθύνει την αποστολή ανεύρεσης ενός κατά συρροή δολοφόνου μαζί με τη βοηθό του Αντζελίνα Τζολί (μια από τις πρώτες ταινίες της). Το σενάριο είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Τζέφρι Ντίβερ και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φίλιπ Νόις. (ΗΠΑ, 1999, 120′)

HeliosPlus