ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Alpha, 21.00
Μια ανθοδέσμη αγνώστου αποστολέα φτάνει στο σπίτι της Βούλας και του Μηνά. Οι εικασίες εκατέρωθεν παίρνουν και δίνουν και οι διαφωνίες γίνονται έντονος καβγάς. Η Βάσω πρέπει να κρατήσει το μωρό μιας ξαδέρφης της και ο Χάρης υποφέρει. Ο Ηλίας γίνεται έξαλλος με τη Μαρίνα επειδή του είπε ένα μικρό ψέμα.
«Εκδρομή»
ΑΝΤ1, 22.15
Στο πρώτο επεισόδιο για το 2015, η ανακάλυψη του πτώματος του Πάνου έχει τρομοκρατήσει τους πάντες. Τα όπλα που είχαν αφήσει έξω έχουν εξαφανιστεί, τα αυτοκίνητά τους είναι χαλασμένα. Ο Στέλιος δραστηριοποιείται να φωνάξει την αστυνομία, η Αλεξάνδρα σε κατάσταση υστερίας φεύγει στο δάσος, ο Θωμάς κρύβεται στην αποθήκη. Η Έλλη πιέζει τη Βιργινία να μάθει για το εξώγαμο του πατέρα της. Η ομάδα των απαγωγέων μπαίνει στο σπιτάκι του Φίλιππου μέσα στη νύχτα.
ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
«Δικηγόρος σκοτεινών υποθέσεων»
(The Lincoln lawyer)
Star, 21.10
Στροφή καριέρας για τον Μάθιου Μακ Κόναχι που εδώ υποδύεται τον κυνικό δικηγόρο του Λος Αντζελες ο οποίος αλλάζει όταν έρχεται αντιμέτωπος με τη συνείδησή του. Το φιλμ του Μπραντ Φέρμαν είναι βασισμένο στο μπεστ σέλερ του Μάικλ Κόνελι. (ΗΠΑ, 2010, 109′)
«Η γεύση της εκδίκησης»
(Dead man down)
Alpha, 22.30
Ο Βίκτορ, δεξί χέρι ενός άρχοντα του υποκόσμου, θα βρεθεί στο στόχαστρο απειλητικών μηνυμάτων τη στιγμή που τα μέλη της συμμορίας του δολοφονούνται ένα προς ένα από έναν άγνωστο. Μέσα σε όλα αυτά, στον δρόμο του θα βρεθεί η Μπεατρίς, μια μυστηριώδης Γαλλίδα που ζει με τη μητέρα της στο απέναντι διαμέρισμα. Ενώ αισθάνεται ότι τον γοητεύει, σύντομα θα ανακαλύψει ότι είναι και η ίδια ένα θύμα που αναζητά εκδίκηση και επιδιώκει τη βοήθειά του. (ΗΠΑ, 2013, 118′)