Μπάσκετ, Ευρωλίγκα



Παναθηναϊκός – Γαλατάσαραϊ


ΝΕΡΙΤ, 21.45
Μια εντός έδρας νίκη που θα τον κρατήσει στο παιχνίδι διεκδίκησης της δεύτερης θέσης θέλει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην πολύ δυνατή Γαλατάσαραϊ, την οποία υποδέχεται στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Ξένες ταινίες



Αγιος με το ζόρι (Salvation Boulevard)


ΝΕΡΙΤ, 22.00
Μια «μαύρη» κωμωδία με στόχο να σατιρίσει τους απατεώνες πνευματικούς ηγέτες των εκκλησιών της Τρίτης Χιλιετίας σε συνάρτηση με τις μεσαιωνικές αντιλήψεις που επικρατούν ακόμη και σήμερα στην αμερικανική επαρχία. Εστιάζει στην περίπτωση ενός δημοφιλέστατου πάστορα (Πιρς Μπρόσναν) που όταν πυροβολεί κατά λάθος έναν οπαδό του (Εντ Χάρις) προσπαθεί να καλύψει την γκάφα του. (ΗΠΑ, 2011, 93′)
Demolition man
STAR, 00.30
Ενας έντιμος αστυνομικός του Λος Αντζελες καταδικάζεται σε πολυετή κατάψυξη μαζί με τον κακοποιό εξαιτίας του οποίου κατηγορήθηκε. Στο Λος Αντζελες του 2032, εποχή όπου κάθε μορφή εγκληματικής ενέργειας έχει παταχθεί, οι δύο άνδρες βγαίνουν από τη φυλακή και μονομαχούν μέχρις εσχάτων. Σιλβέστερ Σταλόνε εναντίον Γουέσλεϊ Σνάιπς σε μια ταινία που παρά το σαρδόνιο χιούμορ της ποτέ δεν ξεφεύγει από τα επίπεδα της εκκωφαντικής φάρσας. (ΗΠΑ, 1993, 106′)
Απόβαση στη Νορμανδία (IKE: Countdown to D-day)
MEGA, 02.30
Είναι μια εποχή χωρίς δεύτερες ευκαιρίες. Ο στρατηγός Αϊκ Αϊζενχάουερ (Τομ Σέλεκ) πρέπει να συντονίσει τους ηγέτες του πλανήτη για την εκτέλεση της πιο κρίσιμης πολεμικής επιχείρησης στην ιστορία του 20ού αιώνα: την απόβαση στη Νορμανδία… Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ρόμπερτ Χάρμον. (ΗΠΑ, 2004, 89′)

HeliosPlus