Ποδόσφαιρο, Κύπελλο Ελλάδος



Παναθηναϊκός – Ξάνθη
OTEsport4, 19.00
Μετά την ισοπαλία του πρώτου αγώνα, που έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου στον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου υποδέχεται για τη ρεβάνς την Ξάνθη στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Μπάσκετ, Ευρωλίγκα



Αναντολού Εφές – Ολυµπιακός
Novasports2, 21.45
Εχοντας πετύχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, οι Ερυθρόλευκοι θα παίξουν στο «Αμπντί Ιπεκτσί» με την Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ιβκοβιτς και του Στράτου Περπέρογλου, η οποία θέλει «πάση θυσία» τη νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της πρόκρισης.
Ξένη σειρά



Misfits
ΝΕΡΙΤ, 00.20
Ο τρίτος κύκλος των «Αταίριαστων» ξεκινά με τον Ρούντι στις πρώτες ημέρες κοινωφελούς εργασίας, όπου μαθαίνει πως η ένταση, τα ουρλιαχτά και η εξουθένωση στα αποδυτήρια είναι η πραγματικότητα. Το πιο πιεστικό όμως είναι το να κρατήσει κρυμμένο το μυστικό με την υπερδύναμή του. Εν τω μεταξύ οι υπόλοιποι της ομάδας προσπαθούν να προσαρμόσουν τις ζωές τους στις νέες συνθήκες με τις υπερδυνάμεις που έχουν αποκτήσει. Εχοντας όμως να αντιμετωπίσουν πολλές προκλήσεις τα πράγματα δεν είναι καθόλου ήσυχα για τους υπερήρωες της σειράς.
Ξένη ταινία
Ελίζαμπεθ: Η χρυσή εποχή (Elizabeth)
STAR, 22.00
Δέκα χρόνια μετά την «Elizabeth» ο σκηνοθέτης Σεχάρ Καπούρ και η αψεγάδιαστη Κέιτ Μπλάνσετ επιστρέφουν στην ιστορία της «παρθένου βασίλισσας» Ελισάβετ και διαπρέπουν ξανά με ένα έργο θαυμάσιας ατμόσφαιρας, στο οποίο συμπρωταγωνιστούν οι Κλάιβ Οουεν και Τζέφρεϊ Ρας. (Aγγλία, 2007, 110′)
Ελληνική ταινία



Ιφιγένεια
ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, 22.00
Η Ιφιγένεια του Ευριπίδη διά χειρός Μιχάλη Κακογιάννη, με τους Ειρήνη Παπά, Τατιάνα Παπαμόσχου, Κώστα Καζάκο, Κώστα Καρρά, Χρήστο Τσάγκα και Πάνο Μιχαλόπουλο. Υποψηφιότητα για το ξενόγλωσσο Οσκαρ. (1977, 130′)

HeliosPlus