Τις ιστοσελίδες του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη επέλεξαν ακόμη μια φορά για την εκλογική τους ενημέρωση οι χρήστες του Διαδικτύου, αποδεικνύοντας ότι στα κρίσιμα γεγονότα το in.gr, tovima.gr και tanea.gr βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεών τους.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AT Internet, τα οποία χρησιμοποιεί η Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου, την Κυριακή 25 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, οι ιστοσελίδες του ΔΟΛ προσέλκυσαν περισσότερους 1,3 εκατ. διαφορετικούς χρήστες οι οποίοι έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Με περισσότερες από 2,3 εκατ. επισκέψεις, 12 εκατ. σελίδοεμφανίσεις, και 23 λεπτά μέσο χρόνο παραμονής, το in.gr, tovima.gr και tanea.gr απέδειξαν για ακόμη μία φορά την ηγετική τους θέση στην ψηφιακή ενημέρωση.

Η ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων, το διαρκές ρεπορτάζ, οι αναλύσεις αλλά και οι συνεντεύξεις μετέφεραν στην οθόνη του υπολογιστή, της ταμπλέτας και του κινητού τηλεφώνου τον παλμό των εκλογών.

Ταυτόχρονα, με συνεχείς ενημερώσεις στα κοινωνικά δίκτυα, ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη έδωσε το στίγμα της επικαιρότητας εντός και εκτός Ελλάδος, προσελκύοντας επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο.

Σας ευχαριστούμε