Ελληνική σειρά



Κλεμμένα όνειρα
MEGA, 19.00
Ο Σταύρος και η Ηρώ προσπαθούν μέσω της συγκρατούμενης της Τζόρνταν να μάθουν πληροφορίες για την απώλεια του φακέλου. Η αγωνία του Νότη κορυφώνεται.
Ελληνική ταινία



«Ηλέκτρα»


ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, 22.00
Μεταφορά στην οθόνη του ομώνυμου έργου του Ευριπίδη από τον Μιχάλη Κακογιάννη, με τους Ειρήνη Παπά, Γιάννη Φέρτη και Μάνο Κατράκη. Ο Μίκης Θεοδωράκης επένδυσε μουσικά την ιστορία της «Ηλέκτρας», που είναι η πρώτη από τις πέντε υποψηφιότητες της Ελλάδας για Οσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας. (1962, 110′)
Ξένες ταινίες



«Ιδανικός εραστής»


(Flashbacks of a fool)
ΝΕΡΙΤ, 22.00
Μαθαίνοντας ότι ο καλύτερός του παιδικός φίλος πέθανε, ένας διάσημος αλλά παρηκμασμένος από τις καταχρήσεις βρετανός αστέρας του Χόλιγουντ (Ντάνιελ Κρεγκ) αναπολεί την παιδική ηλικία του. Σκηνοθεσία: Μπέιλι Γουόλς. (Αγγλία, 2007, 100′)
«Η νύχτα µάς ανήκει»


(We own the night)
STAR, 22.00
Η σχέση ανάμεσα σε έναν αστυνομικό της Νέας Υόρκης (Μαρκ Γουόλμπεργκ) και στον υπόπτων διασυνδέσεων αδελφό του (Χοακίν Φίνιξ) έχει απρόβλεπτη εξέλιξη σε αυτό το αστυνομικό δράμα του Τζέιμς Γκρέι που, ενώ είναι ένας πολύ καλός κινηματογραφιστής, εδώ σου δίνει την αίσθηση ότι κάνει διαφήμιση στο αστυνομικό σώμα της Νέας Υόρκης. (ΗΠΑ, 2007, 105′)
«Ολοι οι άνθρωποι του βασιλιά»


(All the King’s men)
MEGA, 00.40
Ριμέικ της πολιτικής ταινίας του 1949 από τον διάσημο σεναριογράφο του Χόλιγουντ Στίβεν Ζαΐλιαν («Η λίστα του Σίντλερ», «Χάνιμπαλ», «Συμμορίες της Νέας Υόρκης»). Με ένα σούπερ καστ (Σον Πεν, Κέιτ Γουίνσλετ, Αντονι Χόπκινς, Τζουντ Λο), τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τη ζωή του αδίστακτου, λαϊκιστή και φιλόδοξου πολιτικού Γουίλι Σταρκ, αποφασισμένου να δοκιμάσει όλους τους τρόπους ώστε να φτάσει στην καρέκλα της εξουσίας. (ΗΠΑ, 2007, 128′)

HeliosPlus