Ελληνική σειρά
Μην αρχίζεις τη µουρµούρα Alpha, 17.15
Ο κύριος Μίμης, σύντροφος της Ελπινίκης, κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές. Ο Ηλίας είναι αποφασισμένος να τον «μαυρίσει». Η Βάσω θέλει να πείσει τον Χάρη να ψηφίσει το κόμμα του μπαμπά της γιατί ένας βουλευτής θα τον βάλει στο Δημόσιο. Ο Χάρης θέλει να πείσει τη Βάσω να ψηφίσει το δικό του κόμμα γιατί οι εκλογές είναι κρίσιμες. Βούλα και Μηνάς έχουν αποφασίσει να μην αποκαλύψουν ο ένας στην άλλη τι θα ψηφίσουν αυτή τη φορά. Οντας και ούσα αναποφάσιστοι, το ρίχνουν στο «ψάρεμα» αμφότεροι μπας και μάθουν κάτι παραπάνω που θα τους βοηθήσει να πάρουν μια απόφαση.
Ελληνική ταινία
Υπάρχει και φιλότιµο Alpha, 15.10
Ο υπουργός της Αγροτοεργατικής Οικονομίας θα επισκεφθεί κάποιο χωριό της εκλογικής του περιφέρειας για τα εγκαίνια του μαιευτηρίου που ανοικοδομήθηκε με δικές του ενέργειες. Ο γραμματέας του έχει προετοιμάσει τον λόγο του και έχει οργανώσει μια λαμπρή υποδοχή. Ενα τροχαίο ατύχημα θα σταθεί αφορμή να ξεσκεπαστούν οι απάτες των ως τώρα «έμπιστων» προσώπων του υπουργού. Επίκαιρη ελληνική ταινία με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.
Ξένες ταινίες
Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ εναντίον του Καίσαρα (Asterix et Obelix versus Cesar) Star, 13.30
Η πρώτη κινηματογραφική ταινία με ζωντανούς ηθοποιούς που μετέφερε στη μεγάλη οθόνη τα κατορθώματα των Γαλατών του πανέξυπνου κόμικ των Ουντερζό – Γκοσινί. Με τους Κριστιάν Κλαβιέ (Αστερίξ) και Ζεράρ Ντεπαρντιέ (Οβελίξ). (Γαλλία, 1999, 102′)
Εραστές για µία νύχτα (One night stand)
Star, 03.00
Παντρεμένα ζευγάρια «πειραματίζονται» με παιχνίδια απιστίας ενώ ο κίνδυνος του AIDS παραμονεύει. Ικανοποιητικοί οι Γουέσλεϊ Σνάιπς και Ναστάζια Κίνσκι στους ρόλους των εραστών της αμαρτίας, αυτός όμως που κλέβει εδώ την παράσταση είναι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ που υποδύεται έναν ομοφυλόφιλο προσβεβλημένο από τη νόσο του AIDS. (ΗΠΑ, 1997, 95′)

HeliosPlus