Σούπερ Λίγκα
ΟΦΗ – Ολυµπιακός Novasports1, 19.30
Ο υπό διάλυση ΟΦΗ πέραν απρoόπτου θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» σε μία από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της 20ής αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ξένη σειρά
Επειγόντως τη µαµή ΝΕΡΙΤ, 20.00
Στο πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου οι καλόγριες και οι μαίες έχουν μετακομίσει στο νέο Νονέιτους Χάουζ. Μαζί τους βρίσκεται και η νεοφερμένη αδελφή Γουίνιφρεντ. Η Τσάμι, η οποία παλεύει για να προσαρμοστεί στη ζωή της νοικοκυράς, χρησιμοποιεί τις βασιλικές διασυνδέσεις της για τη διάδοση του ανοίγματος του νέου Νονέιτους Χάουζ.

Ξένες ταινίες
Middle men ANT1, 23.30
O επιχειρηματίας Τζακ Χάρις έχτισε την τέλεια ζωή λύνοντας τα προβλήματα των άλλων. Μετά γνώρισε τον Γουέιν και τoν Μπακ, δύο εκκεντρικές διάνοιες με ένα σπουδαίο σχέδιο για να βγάλουν άπειρα λεφτά μέσα από το Διαδίκτυο. Εχοντας να αντιμετωπίσει το οργανωμένο έγκλημα αλλά και το FBI, ο Τζακ αρχίζει να συνειδητοποιεί πως δεν μπορείς να μείνεις «καθαρός» σε μια τόσο «βρώμικη» δουλειά. (ΗΠΑ, 2009, 102′)
«Ισπαγγλικά» (Spanglish) Mega, 23.40
Ο Τζον Κλάσκι είναι πετυχημένος σεφ και έχει εξασφαλίσει στην οικογένειά του μια πλούσια ζωή, ένα εξοχικό στο Μαλιμπού, αλλά και μια πανέμορφη οικονόμο, τη Φλορ, που έχει μεταναστεύσει από το Μεξικό με την κόρη της. Σταδιακά όμως η Φλορ ανακαλύπτει ότι η ζωή σε μια νέα χώρα είναι «επικίνδυνη», ειδικά δίπλα σε μια πλούσια και εκκεντρική αμερικανική οικογένεια. (ΗΠΑ, 2005, 125′)

«Οι μάγισσες του Ιστγουικ»
(The witches of Eastwick) Star, 01.45
Τρεις σύγχρονες μάγισσες παγιδεύουν το απόλυτο αρσενικό, που δεν είναι άλλο από τον ίδιο τον Διάβολο. Παραμύθι με μαύρο χιούμορ και με τον Τζακ Νίκολσον ως απολαυστικό Σατανά. Τη σκηνοθέτησε ο ελληνικής καταγωγής Τζορτζ Μίλερ, που βραβεύτηκε με Οσκαρ για τα κινούμενα σχέδια «Happy Feet». (HΠΑ, 1987, 116′)

HeliosPlus