Εκπομπή μαγειρικής

Κάντο όπως ο Άκης
MEGA, 16.50
Ο αγαπημένος σεφ Άκης Πετρετζίκης δίνει καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές, παρουσιάζοντας με μοναδικό τρόπο λαχταριστά πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες. Η εβδομάδα ξεκινά με μια υπέροχη συνταγή για μοσχάρι wellington.
Ελληνική σειρά
Ταμάμ
ΑΝΤ1, 22.15
Η Μυρτώ δεν δέχεται την πρόταση γάμου του Μετίν και του εξηγεί πού είναι το κόλλημα. Ο Αλή κυνηγημένος από τους συγγενείς της Μπαχάρ που μαθαίνουν τον παράνομο δεσμό, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Μετίν. Φυσικά στα παιδιά δεν φανερώνουν την αλήθεια. Ο Τζεμ και η Ντιλέκ χαίρονται που έχουν τον θείο κοντά τους. Η Έλλη υποφέρει με την παρουσία κι άλλου «τούρκου» στο σπίτι. Η σχέση της με τον Αλέξη προχωράει κι αυτό δημιουργεί νεύρα και ξεσπάσματα στον Τζεμ που δεν μπορεί να το κοντρολάρει. Σε μια απόπειρα να την κάνει να ζηλέψει υποκρίνεται ότι τα φτιάχνει με την Δάφνη.
Ελληνική ταινία

«Δέκα μέρες στο Παρίσι»
ΝΕΡΙΤ, 16.30
Δυο μπατζανάκηδες, καταπιεσμένοι σύζυγοι, αποφασίζουν να ξεσκάσουν για λίγο στο Παρίσι. Τι το ‘θελαν; Χαζοχαρούμενη κωμωδία του Ορέστη Λάσκου με τους Νίκο Σταυρίδη, Αννα Φόνσου και Γιάννη Γκιωνάκη. (1962, 90’)
Ξένη ταινία

«Sleepers»
STAR, 02.15
Τέσσερις παιδικοί φίλοι που κακοποιήθηκαν από τους φύλακες του αναμορφωτηρίου τους θα πάρουν το αίμα τους πίσω με τον πιο παράδοξο τρόπο. Με χώρο δράσης τη βίαιη γειτονιά elKitcen της Νέας Υόρκης, ο Μπάρι Λέβινσον έφτιαξε μια σκληρή περιπέτεια εκδίκησης βασισμένη εν μέρει σε κάποιο αληθινό γεγονός. Παίζουν οι Τζέισον Πάτρικ, Μπραντ Πιτ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ντάστιν Χόφμαν. (ΗΠΑ, 1996, 141′)