Ποδόσφαιρο



Καλλονή – Ολυµπιακός
Novasports 1, 19.30
Με την αήττητη εντός έδρας ομάδα της Καλλονής παίζουν οι Ερυθρόλευκοι σε αυτόν τον αγώνα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Αν και οι Πειραιώτες κατάφεραν να κερδίσουν τους δύο τελευταίους αγώνες, κατά γενική ομολογία η απόδοσή τους δεν ικανοποιεί. Με μόλις έναν βαθμό απόσταση από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, η ομάδα του Μίτσελ θέλει τη νίκη για να διεκδικήσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.
Ξένες ταινίες

«Η ζωή σε Fast Forward» (Click)
MEGA, 22.40
Ο πολυάσχολος Μάικλ Νιούμαν, δυστυχώς, δεν βρίσκει καθόλου χρόνο για τη γυναίκα και την οικογένειά του, αφού έβαλε στόχο να εντυπωσιάσει το αχάριστο αφεντικό του και να κερδίσει την προαγωγή που του αξίζει. Οταν, λοιπόν, γνωρίζει τον αλλόκοτο πωλητή Μόρτι, αυτός του δίνει τη λύση που ονειρευόταν: ένα μαγικό τηλεκοντρόλ, που επιτρέπει στον Μάικλ να προσπερνά όσα τον αποσπούν, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Αλλά καθώς ο Μάικλ το χρησιμοποιεί, το τηλεκοντρόλ σταδιακά παίρνει από μόνο του τον έλεγχο και αρχίζει να τον προγραμματίζει όπως αυτό νομίζει. Με τους Ανταμ Σάντλερ, Κέιτ Μπέκινσειλ, Κρίστοφερ Γουόκεν. (ΗΠΑ, 2006, 103′)
«Ο Αστερίξ στους Ολυµπιακούς Αγώνες»
(Asterix aux jeux olympiques)
STAR, 23.00
Το καλύτερο στοιχείο της τρίτης κινηματογραφικής μεταφοράς του κόμικ των Ουντερζό – Γκοσινί (με τους Κλοβίς Κορντιγιάκ ως Αστερίξ, Ζεράρ Ντεπαρντιέ ως Οβελίξ) είναι ο Αλέν Ντελόν, που κυριολεκτικά κλέβει την παράσταση υποδυόμενος τον απίστευτα νάρκισσο Ιούλιο Καίσαρα. (Γαλλία, 2008, 110′)
«Milk»
MEGA, 01.00
Ο σκηνοθέτης Γκας Βαν Σαντ παρακολουθεί τα χρόνια δράσης του ομοφυλόφιλου πολιτικού ακτιβιστή Χάρβεϊ Μιλκ (Σον Πεν – βραβείο Οσκαρ Α’ ρόλου), ο οποίος εν τέλει δολοφονήθηκε. (ΗΠΑ, 2008, 128′)

HeliosPlus