Ποδόσφαιρο
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ Novasports1, 17.15
Ξάνθη – Παναθηναϊκός Novasports1, 19.30
Με δύο αγώνες κλείνει η 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες θέλει να διατηρήσει τη διαφορά του από τον δεύτερο της βαθμολογίας, ενώ η αήττητη εντός έδρας Ξάνθη θα υποδεχθεί στα Πηγάδια τους Πράσινους.
Μπάσκετ, Ευρωλίγκα


Γαλατάσαραϊ – Ολυµπιακός Novasports2, 20.00
Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί ο αγώνας των Ερυθρολεύκων στην Κωνσταντινούπολη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων (έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου), λόγω τιμωρίας της οικοδέσποινας.
Ξένες ταινίες



«Teddy Bear»
ΝΕΡΙΤ, 22.00
Στα 38 του ο Ντένις, ένας θεόρατος δανός bodybuilder με καρδιά μάλαμα και έμφυτη ευγένεια, αποφασίζει –επιτέλους –να ακολουθήσει τον δρόμο της καρδιάς του. Σε όλη τη ζωή του αυτό το άκακο θεριό καταπιέζεται από την υπερπροστατευτική, μικροσκοπική μητέρα του, με την οποία ακόμη συγκατοικεί. Βασισμένο στη μικρού μήκους ταινία «Dennis» (2007), επίσης του Μαντς Ματίεσεν και πάλι με πρωταγωνιστή τον πρώην τερματοφύλακα, νυν bodybuilder Κιμ Κολντ, καλλιεργεί με έξυπνο τρόπο την ιδέα ότι στις μεγάλες αποφάσεις της ζωής τα λίγα λόγια και οι πολλές πράξεις αποτελούν την πιο σωστή μέθοδο. (Δανία, 2012)
«The A-Team»
STAR, 22.00
Η ταινία ακολουθεί τα συναρπαστικά και τολμηρά κατορθώματα μιας δραστήριας ομάδας πρώην στρατιωτών των Ειδικών Δυνάμεων που κατηγορούνται για ένα έγκλημα το οποίο δεν διέπραξαν. Χρησιμοποιούν τα μοναδικά τους ταλέντα και προσπαθούν να «καθαρίσουν» το όνομά τους και να βρουν τον αληθινό ένοχο. Το σενάριο της ταινίας είναι βασισμένο στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ’80. Παίζουν οι Λίαμ Νίσον, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζέσικα Μπίελ, Πάτρικ Γουίλσον. (ΗΠΑ, 2010, 112′)

HeliosPlus