Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός – Πανιώνιος
Novasports1, 19.30
Μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού την Κυριακή με 2-1, που τους διατήρησε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, οι «Ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Πανιώνιο του Μαρίνου Ουζουνίδη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ξένη σειρά

«Criminal minds»
ΣΚΑΪ, 23.15
Η Μονάδα Ανάλυσης Συμπεριφοράς του FBI, με έδρα το Quantico της Virginia, καλείται να λύσει τα πιο ανεξήγητα και βίαια εγκλήματα, χρησιμοποιώντας τα ίχνη που αφήνει πίσω του ο δράστης και κυρίως την ανάλυση του ψυχολογικού του προφίλ.Σε αυτό το επεισόδιο, η ομάδα πηγαίνει στη Νότια Καλιφόρνια για να ερευνήσει τις δολοφονίες τριών ανδρών που βρέθηκαν νεκροί σε μια παραλία. Συγκεκριμένα, τα τρία θύματα πέθαναν από πυροβολισμό στο κεφάλι, ενώ τα πτώματά τους βρέθηκαν μέσα σε έναν κλειστό σταθμό ναυαγοσώστη.
Ξένες ταινίες



«Μετά την επόμενη μέρα»


(«The day after tomorrow»)
STAR, 22.00
Η περιπέτεια οικολογικής καταστροφής του Ρόλαντ Εμεριχ πραγματεύεται τη θεωρία ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη θα επιφέρει το τέλος του. Με τους Ντένις Κουέιντ, Τζέικ Γκίλενχααλ. (ΗΠΑ, 2004, 120′)
«Ψαρεύοντας σολομούς στην Υεμένη»


(Fishing salmon in the Yemen)
ΝΕΡΙΤ, 22.00
Ευχάριστη ταινία του σουηδού σκηνοθέτη Λάσε Χάλστρομ στην οποία ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ υποδύεται τον «σπασίκλα» ιχθυολόγο του Δημοσίου στον οποίο ανατίθεται η δημιουργία ενός ιχθυοτροφείου στην έρημο. (Αγγλία, 2011, 100′)
«Spider-Man 3»
MEGA, 22.20
Στον τρίτο «Spider-Man» του Σαμ Ράιμι ο Τόμπι Μαγκουάιρ και πάλι στον ρόλο του τίτλου αντιμετωπίζει τη ματαιοδοξία του αλλά και νέους εχθρούς. (ΗΠΑ, 2007, 129′)

HeliosPlus