Champions League

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ολυµπιακός
ΝΕΡΙΤ, 21.45
Η προσπάθεια του Ολυμπιακού για πρόκριση στους 16 της λίγκας των πρωταθλητών περνάει από το «Βιθέντε Καλδερόν» της Μαδρίτης, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο στην 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.
Ελληνική ταινία



Μια τρελή, τρελή οικογένεια


ALPHA, 21.45 (ΕΠΑΝΑΛ. 29.11, 14.45)


Αλέκος Αλεξανδράκης, Τζένη Καρέζη. Καρναβάλι στη Βενετία. Γνωρίζονται, ερωτεύονται, παντρεύονται. Επιθεωρησιακό μπάχαλο του Νίκου Τσιφόρου, παραμένει απολαυστικό παρά τα χρονάκια του. (1965, 100′)
Ξένες ταινίες



Open season 3 –Οι ήρωες του δάσους, περιπέτειες στο τσίρκο
MEGA, 20.00


Ο Μπουγκ, ένας αρκούδος που τρελαίνεται για σοκολάτες, ανυπομονεί να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής με την παρέα του. Οταν ο καλύτερός του φίλος όμως, ο ζωηρός και πολυλογάς Ελιοτ το ελάφι, τον «κρεμάει» λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, εκείνος, αν και απογοητευμένος, αποφασίζει να φύγει μόνος του για το ταξίδι. Καθ’ οδόν θα συναντήσει ένα περιοδεύον τσίρκο από τη Ρωσία και τον Ντουγκ, έναν τεμπέλικο αρκούδο, ο οποίος έχει βαρεθεί να γίνεται θέαμα στο τσίρκο. (ΗΠΑ, 2010)
Φονικό όπλο 2
(Lethal weapon II)
STAR, 22.00


Δύο πεισματάρηδες αστυνομικοί του Λος Αντζελες (Μελ Γκίμπσον, Ντάνι Γκλόβερ) αποφασίζουν να ξεσκεπάσουν τον διπλωμάτη της Νοτιοαφρικανικής Ενωσης που «ξεπλένει» βρώμικο χρήμα προερχόμενο από το εμπόριο ηρωίνης. Το δεύτερο (από τα τέσσερα) «Φονικό όπλο» είναι εξίσου διασκεδαστικό με το πρώτο. Σκηνοθετεί ο Ρίτσαρντ Ντόνερ (δημιουργός όλων). (ΗΠΑ, 1989, 105′)
Πάμε όπου θες
MEGA, 00.45


Μικρή, πολύ προσωπική και πολύ ενδιαφέρουσα ταινία του Σαμ Μέντες («American beauty») με θέμα το ταξίδι ενός ζευγαριού (Τζον Κραζίνσκι, Μάγια Ρούντολφ) εις ανεύρεση του ιδανικού χώρου για την ανατροφή του μωρού του. (ΗΠΑ, 2009, 98′)

HeliosPlus