Europa League

Ντιναμό Μόσχας – Παναθηναϊκός
Novasports2, 18.00

Ντιναμό Μινσκ – ΠΑΟΚ
ANT1, 20.05

Αστέρας Τρίπολης – Μπεσίκτας
Novasports2, 22.05
Ευρωλίγκα

Λαμποράλ Κούτσα – Ολυμπιακός
ΝΕΡΙΤ, 21.45
Ελληνικές ταινίες



Πέντε λεπτά ακόμη
MEGA, 23.10
«Μαύρη» κωμωδία φαντασίας του Γιάννη Ξανθόπουλου, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον ρόλο αθεράπευτου ζηλιάρη ο οποίος «καταδιώκει» τη γυναίκα του (Παναγιώτα Βλαντή) ακόμη και ως… φάντασμα! Εξυπνες ιδέες, εύπεπτο αποτέλεσμα. (2006, 90′)
Αrt therapy
MEGA, 01.15
Μια πόλη σε παρακμή, όπου όμως η δίψα για καλλιτεχνική δημιουργία οργιάζει. Θυμίζει ντοκιμαντέρ αλλά είναι μυθοπλασία, και μάλιστα μία από τις πιο αυθόρμητες στιγμές του Νίκου Περάκη ως σκηνοθέτη. (2010, 93′)

Ελληνική σειρά



Μοντέρνα οικογένεια


MEGA, 21.10
Ο Φίλιππος και η Φαίη προσπαθούν να πείσουν την Αλεξάνδρα να χαλαρώσει λίγο με το διάβασμα και τα μαθήματα, αλλά σύντομα καταλήγουν στο να αναρωτιούνται αν η δική τους νοημοσύνη στέκεται εμπόδιο στην πρόοδο και εξέλιξη της κόρης τους. Στο μεταξύ, ο Τάκης είναι πολύ ειλικρινής και κυνικός απέναντι σε ένα φιλικό ζευγάρι που δεν χωνεύει καθόλου, με την Κάρμεν να προσπαθεί να επανορθώσει με έναν μάλλον ανορθόδοξο τρόπο. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Δημήτρης θα συναντηθεί τυχαία με μια παλιά συμμαθήτρια και πρώην σχέση του και θα αποκαλύψει στον Λάμπρο ότι μόλις συνειδητοποίησε πως υπάρχει πολύ σοβαρή περίπτωση να είναι ο πατέρας του παιδιού της.
Ξένη σειρά



Without a trace
STAR, 01.30
Μια νεαρή μητέρα που ζει στα προάστια εξαφανίζεται. Η υπόθεση αυτή έχει πολλές ομοιότητες με μια παλαιότερη που είχε αναλάβει ο Τζακ. Τότε δεν είχε καταφέρει να σώσει το θύμα και δεν θέλει με τίποτα κάτι τέτοιο να επαναληφθεί.

HeliosPlus