Ελληνική σειρά

Μάνα Χ ουρανού
MEGA, 21.10
Σε ένα ειδικό επεισόδιο-flashback συναντάμε τους χαρακτήρες το καλοκαίρι του 2014, λίγο πριν από τα επτά γκολ του αγώνα Γερμανία – Βραζιλία και την αλυσίδα προκλήσεων Ice Bucket Challenge να σαρώνει μπαλκόνια, κήπους και αυλές με παγωμένο νερό και παγάκια. Η Μαριλίζα επισκέπτεται για πρώτη φορά το σπίτι της Κατερίνας μαζί με τον άνδρα της έπειτα από πρόσκληση του Γρηγόρη και φυσικά δεν βρίσκει τίποτα του γούστου της μειώνοντας την Κατερίνα σε κάθε ευκαιρία.
Ενημερωτική εκπομπή

360 μοίρες
ALPHA, 23.50
Η Σοφία Παπαϊωάννου βρέθηκε στην Κορώνη, όπου συνάντησε μια παρέα νέων από διαφορετικά μέρη της Αθήνας που –ο καθένας για τους δικούς του λόγους –εγκαταστάθηκαν στην όμορφη κωμόπολη της Πελοποννήσου και δραστηριοποιήθηκαν επαγγελματικά έπειτα από χρόνια δουλειάς στην πρωτεύουσα.

Ξένη ταινία

Speed
STAR, 22.00
Θεαματική περιπέτεια καταδίωξης του Γιαν ντε Μποντ γυρισμένη σε ένα λεωφορείο παγιδευμένο με βόμβα. Με τους Κιάνου Ριβς (αστυνομικός) και Ντένις Χόπερ (τρομοκράτης). (HΠΑ, 1994, 111′)
Ξένες σειρές

The bridge
ΝΕΡΙΤ, 22.00
Σε μια αναμέτρηση πάνω στη γέφυρα ο δολοφόνος αποκαλύπτει το φινάλε του. Στο δικαστήριο η Σαρλότ μαθαίνει ότι ο άνδρας της με τη διαθήκη του της έχει αφήσει μόνο το ράντσο. Ο Μάρκο και η Σόνια έχουν κάποιες ενδείξεις για τον θείο του Τέιτ και τον επισκέπτονται στο σπίτι του.
Criminal minds
ΣΚΑΪ, 23.15
Η ομάδα BAU πηγαίνει σε μια μικρή ορεινή πόλη της Βόρειας Καρολίνας για να ερευνήσει μια παράξενη υπόθεση. Μια γυναίκα βρίσκεται μισοπεθαμένη σε έναν ερημικό δρόμο, σε σημείο που δείχνει ότι έπεσε ή πήδηξε από γκρεμό.

HeliosPlus