Ελληνική σειρά

Ταμάμ
ΑΝΤ1, 22.15
Ο Μετίν, Τούρκος κουρέας, ερωτεύεται τη Μυρτώ, εναλλακτική ψυχοθεραπεύτρια και αποφασίζουν να ζήσουν μαζί σαν οικογένεια, ερήμην των τεσσάρων παιδιών τους, η συμβίωση των οποίων μέσα στο σπίτι δεν είναι τόσο αρμονική όσο πίστευαν.
Ελληνική ταινία

«Ο γυναικάς»
ΝΕΡΙΤ, 16.30
Ένας αδιόρθωτος γλεντζές και γυναικάς μπλέκει σε φασαρίες και αισθηματικά παρατράγουδα, μη μπορώντας να βάλει σε τάξη τη ζωή του. Κλασικός Νίκος Τσιφόρος, τόσο στο χαρτί όσο και πίσω από την κάμερα. Ο Χρήστος Ευθυμίου μια απόλαυση στον ρόλο του τίτλου. (1957, 88′)
Ξένες ταινίες

«Ζώνη υψηλού κινδύνου» (The kingdom)
STAR, 21.00
Πράκτορες του FBI εναντίον διαφθοράς στη Μέση Ανατολή σε ακραία προπαγανδιστικό Χόλιγουντ που δεν είδαμε ποτέ σε ελληνική αίθουσα, και ορθώς. Ο Πίτερ Μπεργκ σκηνοθετεί τους Τζέιμι Φοξ, Κρις Κούπερ και Τζένιφερ Γκάρνερ. (ΗΠΑ, 2007, 100′)
«Drive»
ALPHA, 22.30
Ενας κασκαντέρ του Χόλιγουντ (Ράιαν Γκόσλινγκ) που είναι επίσης οδηγός αυτοκινήτων σε ληστείες, γνωρίζεται με μια κοπέλα (Κάρεϊ Μάλιγκαν) που μεγαλώνει το ανήλικο παιδί της ενώ ο σύζυγός της βρίσκεται στη φυλακή. Η σχέση βγάζει τον οδηγό από το καβούκι του δίνοντας νόημα στη μάλλον ανιαρή κατά τα άλλα ζωή του, σε αυτό το ελκυστικό νεονουάρ του Δανού Νίκολας Γουίντινγκ Ρεφν, πολύ όμορφα φωτογραφημένο, με ταιριαστή μουσική, αλλά χωρίς το βάρος μιας πραγματικά μεγάλης ταινίας. (ΗΠΑ, 2011, 109′)
«The pelican brief»
STAR, 02.15
Η μυστηριώδης δολοφονία δύο δικαστών προκαλεί το ενδιαφέρον μιας φοιτήτριας της Νομικής (Τζούλια Ρόμπερτς) σε αγωνιώδες πολιτικό θρίλερ του Αλαν Τζέι Πάκουλα, βάση του οποίου είναι το μπεστ σέλερ του Τζον Γκρίσαμ. Συμπρωταγωνιστεί ο Ντενζέλ Ουάσιγκτον. (ΗΠΑ, 1993, 131′)