Πριμέρα Nτιβισιόν

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα
ΟΤΕsport2HD, 19.00
Το πρώτο κλάσικο της χρονιάς διεξάγεται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.
Στην υγειά μας, ρε παιδιά
Alpha, 21.00
Η εκπομπή που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό επιστρέφει για 11η χρονιά με τον νέο κύκλο αφιερωμάτων της. Με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ανεβασμένη διάθεση και ζεστή ατμόσφαιρα, καταξιωμένοι καλλιτέχνες, δημιουργοί αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι θα συναντηθούν μελωδικά για να τραγουδήσουν παρέα. Η πρώτη εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στον Μάριο Φραγκούλη.
Ξένες ταινίες

Εγώ, ο κατάσκοπος
(I Spy)
MEGA, 17.00
Τα κωμικά κατορθώματα δύο ειδικών πρακτόρων (Εντι Μέρφι, Οουεν Γουίλσον) εμπνευσμένα από την τηλεοπτική σειρά «I Spy». Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Κέιν. (ΗΠΑ, 2003, 96′)
Ο εραστής
(L’ amant)
ΝΕΡΙΤ, 22.15
Mεταφορά του ομότιτλου αυτοβιογραφικού μυθιστορήματος της συγγραφέως, σεναριογράφου και σκηνοθέτριας Μαργκερίτ Ντιράς, για το οποίο κέρδισε το Βραβείο Γκονκούρ το 1984. Με πρωταγωνίστρια την Τζέιν Μαρτς, ο Ζαν-Ζακ Ανό στέκεται στις ερωτικές αναζητήσεις, απολαύσεις αλλά και απογοητεύσεις στην εφηβική ηλικία της, στη Γαλλική Ινδοκίνα της δεκαετίας του ’20. Συμπρωταγωνιστεί ο Τόνι Λέουνγκ. (Γαλλία, 1991, 120′)
Και από εδώ… οι γονείς μου

(Relative strangers)
STAR, 22.45
Ενας 30άρης ψυχαναλυτής που έμαθε με καθυστέρηση ότι είναι υιοθετημένος αποφασίζει να αναζητήσει τους βιολογικούς γονείς του. Γλυκόπικρη κομεντί του Γκρεγκ Γκλιένα με τους Ντάνι Ντε Βίτο, Κάθι Μπέιτς, Ρον Λίβινγκστον και Νιβ Κάμπελ στους πρώτους ρόλους. Πρώτη μετάδοση από το κανάλι. (ΗΠΑ, 2005, 87′)
Ελληνική ταινία

Κυνόδοντας
ΝΕΡΙΤ, 00.15
Η υποψήφια για το ξενόγλωσσο Οσκαρ δεύτερη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου είναι μια συρραφή από στιγμιότυπα της ζωής μιας οικογένειας απομονωμένης από τον υπόλοιπο κόσμο. Παίζουν: Χρήστος Στέργιογλου, Αγγελική Παπούλια, Μισέλ Βάλεϊ, Χρήστος Πασσαλής. (2009, 98′)

HeliosPlus