Ευρωλίγκα µπάσκετ

Ολυμπιακός – Λαµποράλ Κούτσα
Novasports 2, 21.30
Την ισπανική Λαμποράλ υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.
Ελληνική σειρά

Ορκος σιωπής
Star, 21.00
Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της όταν βλέπει το ρολόι του νεκρού Δημοσθένους στα χέρια του Αρη. Ο Πέτρος αγωνίζεται να αποτρέψει τον Αρη να κατέβει στην Κύπρο. Ο Εκτορας δίνει την πρώτη του συνέντευξη στους δημοσιογράφους, αποκαλύπτοντας την υποψηφιότητά του στη δημαρχία.
Ελληνική ταινία

Νυμφίος ανύµφευτος
ΝΕΡΙΤ, 16.30
Κατά τη διάρκεια του γαμήλιου ταξιδιού του προς τη Θεσσαλονίκη ένας αγαθιάρης σύζυγος χάνει τη γυναίκα του. Πού έχει πάει; Μα να βρει τον εραστή της! Πικάντικη ηθογραφική κωμωδία του Ορέστη Λάσκου, με τον Γιάννη Γκιωνάκη στον ρόλο του άτυχου συζύγου. Δίπλα του η Νόρα Κατσέλη, η Αννα Φόνσου και ο Κώστας Κακκαβάς. (1967, 90′)
Ξένες ταινίες

Ψάχνοντας τον Νέµο
(Finding Nemo)
ΑLPHA, 21.00
Οι περιπέτειες ενός τροπικού ψαριού να βρει τον χαμένο γιο του στη μακρινή Αυστραλία. Αξεπέραστα κινούμενα σχέδια της εταιρείας Pixar, σκηνοθετημένα από τον Αντριου Στάντον («WALL-E»). Απέσπασαν το Οσκαρ καλύτερων κινουμένων σχεδίων και ήταν επίσης υποψήφια σε τρεις ακόμη κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες και σεναρίου. (HΠΑ, 2003, 106′)
Ο εραστής της κοµµώτριας
(Le mari de la coiffeuse)
ΝΕΡΙΤ, 22.00
Ο έρωτας ενός πενηντάρη (Ζαν Ροσφόρ) με την ελκυστική κομμώτρια (Αννα Γκαλιένα) του χωριού του καταλήγει σε ένα φιλμ πλούσιων συναισθημάτων, κωμικό αλλά και τραγικό, τρυφερό αλλά και σκληρό, με υπέροχη μουσική (Μάικλ Νάιμαν) και ελκυστική φωτογραφία (Εντουάρντο Σέρα). Η καλύτερη ταινία του Πατρίς Λεκόντ προσφέρει μία από τις πιο όμορφες ερωτικές περιπλανήσεις στον κόσμο της μεγάλης οθόνης. (Γαλλία, 1990, 82′)

HeliosPlus