Europa League

ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα Novasports 2, 20.00
Αϊντχόφεν – Παναθηναϊκός Novasports 2, 22.00
Τότεναμ – Αστέρας Τρίπολης ΑΝΤ1, 22.05
Την πρώτη νίκη του επιζητεί ο ΠΑΟ απέναντι στην Αϊντχόφεν, τη δεύτερη νίκη του θέλει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στην ιταλική Φιορεντίνα ενώ ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να συνεχίσει το μαγικό ευρωπαϊκό ταξίδι, ως πρώτος στον όμιλό του, παραμένοντας αήττητος και στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» κόντρα στην Τότεναμ.

Ευρωλίγκα

Μπάγερν – Παναθηναϊκός
ΝΕΡΙΤsports, 21.45
Ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει την πρώτη του ευρωπαϊκή έξοδο στη φετινή Ευρωλίγκα στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου. O νταμπλούχος Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Γερμανίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου.

Ελληνική σειρά

Το σόι σου
(πρεμιέρα)
Alpha, 21.00
Η νέα οικογενειακή σειρά μιλάει τη γλώσσα της «αγίας» οικογένειας που θριαμβεύει πάντα, εμπνέοντας στα μέλη της αισθήματα τρυφερότητας, οργής και υπερηφάνειας. Κάθε εβδομάδα και μια καινούργια ιστορία. Ξεκαρδιστικές καταστάσεις, γέλια, δάκρυα, καβγάδες, αγάπη και πολύ φαγητό. Στο σημερινό επεισόδιο ο Βαγγέλης (Γιώργος Γιαννόπουλος) και η Χαρούλα (Ρένια Λουιζίδου) έχουν επέτειο και είναι όλοι καλεσμένοι. Ακόμη και οι συμπέθεροι, ο Μενέλαος (Παύλος Ορκόπουλος) με την Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου). Η ατμόσφαιρα είναι χαρούμενη, το κλίμα εορταστικό και όλοι κάνουν προσπάθεια να περάσουν καλά, παρά τις φανερές διαφορές και αντιθέσεις που έχουν οι δύο οικογένειες. Και τα καταφέρνουν μια χαρά ως τη στιγμή που εμφανίζονται ο Σάββας (Μελέτης Ηλίας) με τη Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) φέρνοντας μαζί τους ένα μικρό πρόβλημα: πως θέλουν να χωρίσουν…
Ξένες ταινίες

Οι τρεις σωματοφύλακες
(The three musketeers)
STAR, 22.00
Τρισδιάστατη κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού έργου του Αλέξανδρου Δουμά, σε σκηνοθεσία Πολ Αντερσον («Resident Evil») με τους Μάθιου Μακ Φέιντεν, Ορλάντο Μπλουμ, Λουκ Εβανς, Μίλα Γιόβοβιτς και έναν θαυμάσιο Κρίστοφ Βαλτς που ως Καρδινάλιος Ρισελιέ κλέβει άνετα την παράσταση. (Γαλλία / Γερμανία / Αγγλία / ΗΠΑ, 2010, 98′)

HeliosPlus