Champions League



Ολυμπιακός – Γιουβέντους
ΝΕΡΙΤ, 21.45
Μετά τη νίκη του επί της Ατλέτικο Μαδρίτης (3-2) στην πρώτη αγωνιστική και την ήττα του από τη Μάλμε (2-0) στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της λίγκας των πρωταθλητών ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην έδρα του την ιταλική Γιουβέντους. Μια αναμέτρηση με εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις, που όμως θα καθορίσει σε έναν βαθμό το μέλλον των Πειραιωτών στην εφετινή διοργάνωση.

Ελληνικές ταινίες



Ενα μπουζούκι αλλιώτικο από τ’ άλλα
ΝΕΡΙΤ, 16.30
Ενας επαρχιώτης μουσικός έρχεται στην Αθήνα για να βρει τον δρόμο του, γίνεται διάσημος και επιστρέφει με δάφνες στο χωριό του. Ταινία που φέρει την υπογραφή του πρωταγωνιστή της Κώστα Χατζηχρήστου στη σκηνοθεσία και κινείται στο γνωστό μοτίβο των περισσοτέρων στις οποίες έπαιξε (ο πονηρός βλάχος που έρχεται στην Αθήνα και τη μαθαίνει καλύτερα από τους Αθηναίους κ.τ.λ.). (1970, 78′)

Τζένη, Τζένη
ALPHA, 21.45 (ΕΠΑΝ. ΣΑΒΒ. 25/10, 15.00)
Ο Ντίνος Δημόπουλος σκηνοθετεί τους Τζένη Καρέζη, Ανδρέα Μπάρκουλη, Λάμπρο Κωνσταντάρα σε αισθηματική κωμωδία «πολιτικών προεκτάσεων» που παραμένει απολαυστική όπως στην πρώτη προβολή της. (1965, 99′)
Ξένες ταινίες



Οι μπάτσοι της συμφοράς
(Cop out)
STAR, 22.00
Αστυνομικοί σε διαθεσιμότητα μπλέκουν σε περιπέτειες. Συνηθισμένα πράγματα για τον Μπρους Γουίλις. Δίπλα του ο μαύρος κωμικός Τρέισι Μόργκαν. Σκηνοθεσία: Κέβιν Σμιθ. (ΗΠΑ, 2010, 109′)
Buried
STAR, 03.30
Συμπαγές θρίλερ που περιγράφει την αγωνία ενός ανθρώπου (Ράιαν Ρέινολντς) που δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε κλεισμένος σε μια κάσα στην οποία ολόκληρη η ταινία είναι γυρισμένη. Σκηνοθετικό επίτευγμα του Ροντρίγκο Κορτές αλλά και μία από τις πιο σωματικές ερμηνείες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. (ΗΠΑ, 2010, 87′)

HeliosPlus