Αλ Τσαντίρι νιουζ
ALPHA, 21.00
Ο Λάκης Λαζόπουλος στήνει το δεύτερο Τσαντίρι του και πάλι στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για να στεγάσει την εξωπραγματική πραγματικότητα που βιώνουμε.
Ελληνική σειρά



Μάνα Χ ουρανού
MEGA, 21.00
Η Αλεξία και ο Παρασκευάς αποφασίζουν να στείλουν τους γονείς τους για ρομαντικό ραντεβού το Σάββατο, για να έχουν το σπίτι ελεύθερο. Με τη συνδρομή της Εμυς προσπαθούν να βοηθήσουν τον πατέρα τους να οργανώσει το τέλειο ρομαντικό ραντεβού για την Κατερίνα, που εξαιτίας απολύσεων στη δουλειά της δεν είναι και πολύ καλά αυτές τις ημέρες.

Ελληνική ταινία



Ο ανακατωσούρας
ΝΕΡΙΤ, 16.30
Πώς θα μπορέσει ένας άκακος υπαλληλάκος να αποδείξει στη γυναίκα και στην πεθερά του ότι είναι ικανότερος από όσο νομίζουν; Ενας σωσίας φαίνεται πως είναι η ιδανική απάντηση, αν και η συγκεκριμένη κωμωδία του Γρηγόρη Γρηγορίου δεν ανήκει ούτε στις δικές του καλύτερες ούτε του πρωταγωνιστή της, Ντίνου Ηλιόπουλου. Από το θεατρικό έργο του Νίκου Τσιφόρου σε σεναριακή διασκευή του Γιώργου Λαζαρίδη. (1967, 88′)
Ξένη ταινία



Πίστεψέ με
(Τrust)
STAR, 22.00
Ο ιστός μιας σούπερ αμερικανικής οικογένειας διαλύεται όταν η μεγάλη κόρη παρασύρεται στο κρεβάτι από έναν τύπο που γνώρισε από το Διαδίκτυο και αποτελεί απειλή. Ο πατέρας (Κλάιβ Οουεν) θέλει να τον εκδικηθεί, η μάνα (Κάθριν Κινίαρ) κλαίει χωρίς να μπορεί να βοηθήσει, το ίδιο το κορίτσι δεν ξέρει αν είναι τελικά ερωτευμένο ή όχι με τον «βιαστή». Κάπου υπάρχει και η ψυχολόγος (Βαϊόλα Ντέιβις), μα και το FBI. Ολα αυτά διαμορφώνουν το πλαίσιο της ταινίας του Ντέιβιντ Σουίμερ, η οποία με μάλλον σχηματικό τρόπο θέλει να καυτηριάσει τα «κακά» του Internet και τα καταφέρνει. (ΗΠΑ, 2011, 95′)

HeliosPlus