Τηλεπαιχνίδι

«Ακου τι είπαν!»
ALPHA, 18.00
Το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι με τον Χρήστο Φερεντίνο επιστρέφει για δεύτερη σεζόν για να απευθύνει στους παίκτες την καθιερωμένη πια πρόκληση: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις». Γνώσεις, κοινή λογική, φαντασία και χιούμορ επιστρατεύονται για να οδηγήσουν τους συμμετέχοντες στη νίκη. Κάθε απόγευμα δύο πενταμελείς παρέες αναμετρούνται με φόντο το χρηματικό έπαθλο.
Ξένες ταινίες

«Ο µαφιόζος της διπλανής πόρτας ξαναχτυπά»
(The whole ten yards)
ALPHA, 21.00
Η «συνέχεια» του «Μαφιόζου της διπλανής πόρτας» (2000) είναι μια γκροτέσκα επανάληψη παραλλαγών των ίδιων καταστάσεων της πρωτότυπης, με τον Μπρους Γουίλις στον ρόλο του γκάνγκστερ που ταλαιπωρεί τον φιλήσυχο οδοντίατρο Μάθιου Πέρι. Ο Χάουαρντ Ντόιτς τη σκηνοθέτησε. (ΗΠΑ, 2004, 92′)

«Το συµβόλαιο»
(The contract)
STAR, 22.00
H εκδρομή στην εξοχή την οποία ένας προπονητής του μπέιζμπολ (Τζον Κιούζακ) έχει σχεδιάσει με τον γιο του παίρνει εφιαλτική τροπή όταν στο προσκήνιο εμφανίζεται ένας επαγγελματίας δολοφόνος (Μόργκαν Φρίμαν). Σκηνοθεσία: Μπρους Μπέρεσφορντ. (ΗΠΑ, 2006, 90′)
Ξένη σειρά

Life
ΣΚΑΪ, 01.45
Αστυνομική σειρά με πρωταγωνιστή τον γνωστό από τη συμμετοχή του στο «Homeland» Ντάμιαν Λιούις, ο οποίος υποδύεται τον Τσάρλι Κρουζ, έναν εκκεντρικό αστυνομικό που ύστερα από 12 χρόνια φυλάκισης για τρεις φόνους που δεν είχε διαπράξει επιστρέφει στα παλιά του καθήκοντα. Αν και τα χρόνια στη φυλακή τού στέρησαν την επαφή με τα σύγχρονα μέσα, γρήγορα ανακαλύπτει τις ψηφιακές κάμερες, τα κινητά τηλέφωνα και το Internet. Ο Τσάρλι αισθάνεται πως του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να κάνει τις σωστές κινήσεις. Βοηθός του η γοητευτική ντετέκτιβ Ντάνι Ρις.

HeliosPlus