Αλ Τσαντίρι νιουζ
ALPHA, 21.00
Για δέκατη χρονιά ο Λάκης Λαζόπουλος στήνει το τσαντίρι του για να στεγάσει την εξωπραγματική πραγματικότητα που βιώνουμε. Υλικά του τα σοβαρά, τα ανάλαφρα, τα λογικά και τα παράλογα της καθημερινότητας, οι πρωταγωνιστές και οι ιστορίες της πολιτικής, κοινωνικής και τηλεοπτικής τρέλας. Εργαλεία του; Η διεισδυτική ματιά, ο σατιρικός λόγος, το πρωτογενές πλεόνασμα της ανατρεπτικής διάθεσης. Με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του εφήβου και το αστείρευτο κέφι ενός κωμικού παντός καιρού, το «Αλ Τσαντίρι Nιουζ» χτυπά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Ελληνική σειρά

Ονειρο ήταν
MEGA, 19.00
Η Ελπίδα μαθαίνει πως ο Αντώνης δεν έφυγε για διήμερο με την Ηβη, αλλά έκλεισε άλλο ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο της, και υποψιάζεται πως κάτι ύποπτο συμβαίνει. Δίνει εντολή στον Πάνο να τους παρακολουθήσει. Εκείνος ακολουθεί τις εντολές της Ελπίδας και όταν βλέπει την Ηβη και τον Αντώνη να φιλιούνται με πάθος, τους φωτογραφίζει. Την ίδια στιγμή, η Αννα, που βρίσκεται στην Αθήνα, μαθαίνει πως είναι έγκυος.

Ελληνική ταινία

Ζητείται ψεύτης
ALPHA, 17.00
Eνας πολιτικός αποφασίζει να προσλάβει τον κατάλληλο ψεύτη για σύμβουλό του σε ετούτη τη νόστιμη σάτιρα της ελληνικής πραγματικότητας, γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον Γιάννη Δαλιανίδη. Πολύ καλός… ψεύτης ο Ντίνος Ηλιόπουλος. (1961, 82′)
Ξένη ταινία

Φονικό όπλο
(Lethal Weapon)
STAR, 22.00
Υποδυόμενος έναν ψυχωτικό αστυνομικό του Λος Αντζελες, ο Μελ Γκίμπσον καθιερώθηκε ως σουπερστάρ του Χόλιγουντ σε αυτή τη συναρπαστική περιπέτεια του Ρίτσαρντ Ντόνερ, όπου συμπρωταγωνιστεί ο Ντάνι Γκλόβερ. Τρεις «συνέχειες» ακολούθησαν με τους ίδιους πρωταγωνιστές και από τον ίδιο σκηνοθέτη. (ΗΠΑ, 1987, 102′)

HeliosPlus