Φαινόμενο καθημερινό πλέον οι πρεμιέρες εκπομπών και σειρών οι οποίες σημειώνουν ρεκόρ «αφίξεων» για τα τελευταία τηλεοπτικά χρόνια. Εχει πολλά χρόνια να δει τόσα πρόσωπα και τόσα προγράμματα η αγορά και λογικά αυτό ερμηνεύεται από τη σταθεροποίηση και από την ελαφριά ανάκαμψη της διαφημιστικής δαπάνης. Για τις επόμενες ημέρες προβλέπεται να ακολουθήσει μία σειρά από νέες εμφανίσεις.
Έτσι, στον Alpha η αρχή γίνεται από το Σάββατο όπου επιστρέφει κάθε πρωί η «Πρωινή Ενημέρωση» με τον Σπύρο Χαριτάτο στις 7.00. Θα ακολουθήσει στις 10.00 η πολυδιαφημισμένη εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κάνει το ντεμπούτο της ως κεντρική παρουσιάστρια και μαζί της τους Αντώνη Λουδάρο, Παύλο Σταματόπουλο και Νίκο Αναδιώτη. Καλεσμένος της πρώτης εκπομπής ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Τον μητροπολίτη Ανθιμο θα έχει καλεσμένο η Αννίτα Πάνια στην πρώτη «Αννίτα gr» της χρονιάς που θα προβάλλεται Σαββατοκύριακο στις 17.00.
Στο «Ε» το Σαββατοκύριακο η Φαίη Μαυραγάνη θα καταγράφει στο «Τώρα ό,τι συμβαίνει» την επικαιρότητα από τις 05.45 και θα τη διαδέχονται οι Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης με την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» με ώρα έναρξης στις 09.45.
Τη Δευτέρα το πρωί επιστρέφει στη θέση του ο Γιώργος Παπαδάκης με το «Πρωινό ΑΝΤ1» και τους Ντίνο Σιωμόπουλο, Ντόρα Κουτροκόη και Μπάγια Αντωνοπούλου στο πλάι του ενώ ποδαρικό στο prime time του σταθμού θα κάνει προσωρινά η σειρά «Ρουά Ματ» που υπογράφει ο Ανδρέας Γεωργίου.
Εναρξη και για την μεσημεριανή ζώνη του Star με τη «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου στις 13.00 και το «ΦΜ live» με τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου στις 16.00. Νέα εκπομπή με τίτλο «Οι Αταίριαστοι» θα προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα καθημερινά από τις 12.00 ως τις 14.00.
Επιστροφή και για τον Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος έχει ετοιμάσει ένα νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στον Alpha το οποίο θα προβληθεί την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου στις 21.00.