Φόρμουλα 1, Γκραν Πρι Σιγκαπούρης
ALPHA, 14.45
Εξι χρόνια συμπληρώνει εφέτος ο αγώνας στο Marina Bay και η μάχη ανάμεσα στον Σεμπάστιαν Φέτελ (Red Bull Racing) και τον Λούις Χάμιλτον (Mercedes) αναμένεται εντυπωσιακή, ενώ και οι Ferrari δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικές.
Ξένες ταινίες



«Οι πειρατές της Καραϊβικής: η κατάρα του μαύρου μαργαριταριού»
(Pirates of the Caribbean: The curse of the black pearl)
ΑLPHA, 21.00
Η πρώτη της σειράς κινηματογραφικών ταινιών γύρω από τις περιπέτειες ενός πειρατή-φαντάσματος (Τζόνι Ντεπ). Eισπρακτικός θρίαμβος και μια ταινία που οδήγησε τον Ντεπ ως τα Οσκαρ. Σε σκηνοθεσία Γκορ Βερμπίνσκι.
«Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν»
(Saving private Ryan)
ANT1, 21.15
Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μια διμοιρία Αμερικανών αναλαμβάνει την ανεύρεση ενός συμπολεμιστή της στη Νορμανδία. Μια αιμόφυρτη τοιχογραφία αντιηρωισμού και κτηνωδίας, ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα αντιπολεμικά έργα όλων των εποχών και χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις κορυφαίες στιγμές του Στίβεν Σπίλμπεργκ που του χάρισε το δεύτερό του Οσκαρ σκηνοθεσίας. Οι Τομ Χανκς, Ματ Ντέιμον, Τομ Σάιζμορ, Εντουαρντ Μπερνς και Μπάρι Πέπερ πρωταγωνιστούν.
«Τα κακά παιδιά 2»

(Bad boys 2)
MEGA, 21.15
Διασκεδαστικό αστυνομικό b-movie, με δύο νευρώδεις ηθοποιούς σε κέφια (Γουίλ Σμιθ, Μάρτιν Λόρενς). Είναι «συνέχεια» των «Κακών παιδιών» (1995). Και τις δύο ταινίες γύρισε ο Μάικλ Μπέι.
«Νεντ Κέλι: η άγρια συμμορία»

(Ned Kelly)
STAR, 01.00
Βασισμένη στο μυθιστόρημα «Our sunrise» του Ρόμπερτ Ντριού, η ταινία του Γκρέγκορ Τζόρνταν αναφέρεται στα κατορθώματα ενός διαβόητου αυστραλού ληστή ονόματι Νεντ Κέλι, τον οποίο υποδύεται ο αδικοχαμένος ηθοποιός Χιθ Λέτζερ (τον ίδιο ήρωα είχε υποδυθεί στη δεκαετία του ’70 ο Μικ Τζάγκερ).

HeliosPlus