Ποδόσφαιρο, Γιουρόπα Λιγκ



ΠΑΟ – Ντιναμό Μόσχας
ΑΝΤ1, 20.00
Μπεσίκτας – Αστέρας Τρίπολης NOVAsports1 HD, 20.00
ΠΑΟΚ – Ντιναμό Μινσκ NOVAsports2 HD, 22.05
Εχοντας στο πλευρό του τους φιλάθλους του, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης», ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει την ήττα από την Καλλονή στην προηγούμενη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, προκειμένου να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο απέναντι στην Ντιναμό Μόσχας στην πρώτη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ. Επειτα από ήττα θα δώσει τον πρώτο του αγώνα και ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει με το «δεξί» στη διοργάνωση υποδεχόμενος στην Τούμπα την Ντιναμό Μινσκ.
Ξένες ταινίες



«Το κορίτσι από το Μονακό»


(La fille de Monaco)
NΕΡΙΤ, 22.00
Ευχάριστη καλοκαιρινή κομεντί της Αν Φοντέν γύρω από την επιρροή που ασκεί μια ξανθιά παρουσιάστρια του καιρού στην τηλεόραση (Λουίζ Μπουργκουάν) σε έναν σταρ δικηγόρο (Φαμπρίς Λουκινί) και στον σωματοφύλακά του. (Γαλλία, 2008, 91′)

«Wendy and Lucy»
ΒΟΥΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, 23.30
Στηριγμένη σχεδόν εξ ολοκλήρου στις πλάτες της Μισέλ Γουίλιαμς η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία της Κέλι Ράιχαρντ περιγράφει τη δραματική ιστορία μιας άπορης αλλά ανεξάρτητης κοπέλας, της Γουέντι (Γουίλιαμς), και της σκύλας της, της Λούσι. (ΗΠΑ, 2008, 98′)

«Πέρα από τη Ρανγκούν»
(Beyond Rangoon)
STAR, 03.00
Μια νεαρή αμερικανίδα γιατρός με τραυματικό παρελθόν θα βρεθεί στη Βιρμανία όπου στην αρχή άθελά της, κατόπιν συνειδητά, θα λάβει μέρος στις πολιτικές εξελίξεις της επανάστασης. Πολιτικό θρίλερ του Τζον Μπούρμαν, σε μία από τις πιο αδύναμες στιγμές του συγκριτικά με ταινίες του όπως «Ο επαναστάτης του Αλκατράζ», «Ζαρντόζ» και «Εξκάλιμπερ». Με τις Πατρίσια Αρκέτ, Φράνσες Μακ Ντόρμαντ. (ΗΠΑ, 1995, 92′)

HeliosPlus