Ποδόσφαιρο, Τσάμπιονς Λιγκ



Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Σίτι (Ζ)
ΝΕΡΙΤ, 21.45

Μπαρτσελόνα – ΑΠΟΕΛ
NOVAsports1 HD, 21.45 (Ζ) & ΝΕΡΙΤ, 01.00 (Μ)
Για τρίτη συνεχή χρονιά Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι κληρώθηκαν αντιμέτωπες στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την πρώτη μεταξύ τους μάχη να δίδεται στην «Αλιάντς Αρένα». Την ίδια ώρα, δύσκολη πρεμιέρα στο «Καμπ Νου» για τον ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Μπαρτσελόνα των Μέσι και Νεϊμάρ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θέλει να επαναλάβει τις καλές εμφανίσεις τής σεζόν 2011-2012, που την είχαν φέρει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ξένη σειρά



The secret life of the American teenager
ANT1, 11.15
Απροσδόκητοι έρωτες, εφηβικές αγάπες, μυστικά, δράμα, κουτσομπολιά. Η ζωή των εφήβων και των οικογενειών τους στο Γκραν Χάι δεν μας αφήνει να βαρεθούμε. Στο σημερινό επεισόδιο η Αν είναι μπερδεμένη και κλείνει ραντεβού με ψυχολόγο για οικογενειακή θεραπεία. Ο Τζορτζ όμως, αντί να πάει στη συνάντηση, ζητεί από τον Κεν να πάνε έξω για μια μπίρα. Η Εϊμι αναρωτιέται τι πήγε στραβά στο ραντεβού της με τον Τζίμι και εκείνος δεν της ξανατηλεφώνησε…
Ξένη ταινία



«Μη σπρώχνεις, έρχομαι»
(Due date)
STAR, 22.00
Για να προλάβει τη γέννηση του παιδιού του ένας καλοβαλμένος αρχιτέκτονας (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) αναγκάζεται να διασχίσει την Αμερική παρέα με έναν ηθοποιό τον οποίο δεν αντέχει καθόλου (Zακ Γαλιφιανάκης). Η μία αναποδιά ακολουθεί την άλλη και ενώ το «Μη σπρώχνεις, έρχομαι» δεν έχει τη φρεσκάδα του «Ηangover» του ιδίου σκηνοθέτη, Τοντ Φίλιπς, έχει καλές στιγμές και βγάζει πολύ γέλιο. (ΗΠΑ, 2010, 90′)

HeliosPlus