Ποδόσφαιρο, Τσάµπιονς Λιγκ



Ολυμπιακός – Ατλέτικο Μαδρίτης
Novasports2 HD, 21.45
Πρεμιέρα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον Ολυμπιακό στον 1ο Ομιλο του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην περσινή φιναλίστ Ατλέτικο Μαδρίτης. Με την υποστήριξη των φιλάθλων τους, οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση παρά τη δύσκολη εφετινή κλήρωση που τους φέρνει ακόμη απέναντι στην ιταλική Γιουβέντους και στη σουηδική Μάλμε.
Ξένη σειρά



Revenge
ALPHA, 20.00
Η αμερικανική δραματική σειρά μυστηρίου που διαδραματίζεται στα Χάμπτονς, με κεντρική ηρωίδα την Εμιλι, η οποία κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά της ζωής της. Στο σημερινό επεισόδιο η Εμιλι στρέφει το στόχαστρό της σε ένα νέο πρόσωπο, έναν συγγραφέα, ο οποίος έχει πολύ στενούς δεσμούς τόσο με τους Γκρέισονς όσο και με τους Κλαρκς.

Ξένες ταινίες



«Στην καρδιά του χειμώνα»


(Winter’s bone)
NEΡΙΤ, 22.00
Μια εφιαλτική εικόνα του σύγχρονου αμερικανικού Νότου μέσα από το οδοιπορικό μιας 17χρονης (Τζένιφερ Λόρενς) που προσπαθεί να ανακαλύψει τον εξαφανισμένο πατέρα της. Στη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία της η Ντέμπρα Γκράνικ παρουσιάζει τη σάπια εικόνα μιας χώρας σε παρακμή, όπου η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία απολύτως αξία. Πρώτη υποψηφιότητα για Οσκαρ της καταπληκτικής Λόρενς που τελικά το κέρδισε για τον «Οδηγό αισιοδοξίας».
«The double»
STAR, 22.00
Ακόμη και σήμερα το Χόλιγουντ εξακολουθεί να «παλεύει» με τους «κακούς» Ρώσους του παρελθόντος, όπως φαίνεται στο «The double» του Μάικλ Μπραντ, όπου ο Ρίτσαρντ Γκιρ (γοητευτικός όπως πάντα) καλείται να επανέλθει στην ενεργό δράση προκειμένου να ανακαλύψει τα ίχνη ενός κατασκόπου-δολοφόνου που υποτίθεται ότι είχε πεθάνει πριν από 20 χρόνια. Συμπρωταγωνιστεί ο Τόφερ Γκρέις.

HeliosPlus