Μουντομπάσκετ 2014, Ισπανία



Μικρός τελικός
ΑΝΤ1 & ΟΤΕSPORT3, 19.00
Λίγο πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής έφτασε η στιγμή για τον μικρό τελικό του Μουντομπάσκετ 2014, στον οποίο αντιμέτωπες θα βρεθούν η Γαλλία και η Λιθουανία.

Ελληνική ταινία



Φουσκοθαλασσιές
ΣΚΑΪ, 14.00
Η προσπάθεια μιας καπετάνισσας να παντρέψει τις κόρες της με στεριανούς τής επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Η πάντα έκτακτη Μαίρη Αρώνη πρωταγωνιστεί σε έναν ρόλο που είναι όλος δικός της, δίπλα στους Διονύση Παπαγιαννόπουλο, Ανδρέα Ντούζο, Ρία Δελούτση. Σκηνοθετεί ο Ορέστης Λάσκος. (1966, 85′)
Μα πώς τα καταφέρνει!
(I don’t know how she does it)
STAR, 21.00
Η Κέιτ (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) αφιερώνει με πάθος τις μέρες της στην καριέρα της, δουλεύοντας σε μια εταιρεία οικονομικής διαχείρισης στη Βοστώνη. Το βράδυ επιστρέφει στο σπίτι, στον σύζυγό της Ρίτσαρντ (Γκρεγκ Κίνερ) που είναι αρχιτέκτονας, και στα δύο μικρά τους παιδιά. Η ζωή τους μοιάζει ειδυλλιακή ως τη στιγμή που όλα αλλάζουν λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οταν η Κέιτ θα αναλάβει ένα νέο πρότζεκτ και ο Ρίτσαρντ βρίσκει μια νέα δουλειά αναπόφευκτα ο χρόνος τους πλέον είναι ελάχιστος. Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο όταν ο νέος συνέταιρος της Κέιτ, ο Τζακ (Πιρς Μπρόσναν), αρχίζει να εκφράζει ενδιαφέρον γι’ αυτήν, με αποτέλεσμα ο γάμος και η ευτυχία του ζευγαριού να κινδυνεύουν σοβαρά. (ΗΠΑ, 2011, 81′)
Gigli
MEGA, 22.30
Οταν ένας γκάνγκστερ (Μπεν Αφλεκ) αναγκάζεται να συνεργαστεί με γυναίκα «συνάδελφο» (Τζένιφερ Λόπεζ), κάπου το πράγμα στραβώνει. Οχι μόνο στην υπόθεση της ταινίας αλλά και στην ίδια την ταινία, γιατί η εδώ συνεργασία του Αφλεκ με την πρώην σύζυγό του Λόπεζ αποδείχθηκε το μεγαλύτερο φιάσκο του 2004! Σκηνοθεσία: Μάρτιν Μπρεστ. (ΗΠΑ, 2002, 88′)

HeliosPlus