Μουντομπάσκετ 2014, Ισπανία



ΑΝΤ1 & OTESPORT3, 22.00
Ποια ομάδα θα αναδειχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια καλαθοσφαίρισης; Οι ΗΠΑ θα καταφέρουν να κερδίσουν για 5η συνολικά και 2η συνεχόμενη φορά τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή μπάσκετ έχοντας αντίπαλο τη φιλόδοξη Σερβία;
Ξένες ταινίες



«Το χρονικό της Νάρνια: το λιοντάρι, η μάγισσα και η ντουλάπα»
(The chronicles of Narnia: The lion, the witch and the wardrobe)
ALPHA, 21.00
Παραμύθι με χριστιανικές παραβολές (Λιοντάρι/ Ιησούς), βασισμένο στη σειρά βιβλίων του Κλάιβ Λούις. Σε σκηνοθεσία Αντριου Ανταμσον, με τους Τίλντα Σουίντον, Τζόρτζι Χένλεϊ, Τζιμ Μπρόντμπεντ. (ΗΠΑ, 2005, 140′)
Αρκετά!
(Enough!)
MEGA, 21.15
Ασήμαντη ψυχολογική περιπέτεια του Μάικλ Απτεντ, με την Τζένιφερ Λόπεζ να μετατρέπεται από καλή νοικοκυρά και αφοσιωμένη μαμά σε θηλυκό… Ρόκι για να εκδικηθεί τον διεστραμμένο σύζυγό της (Μπίλι Κάμπελ). (ΗΠΑ, 2002, 115′)
Θανάσιμη καταδίωξη
(Collateral damage)
STAR, 23.30
Η «Θανάσιμη καταδίωξη» του Αντριου Ντέιβις είναι η περίφημη ταινία της οποίας η προβολή στην Αμερική ανεβλήθη λόγω του τρομοκρατικού χτυπήματος της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Τελικά παίχθηκε, ίσως για να αναπτερώσει το ηθικό του ανυποψίαστου αμερικανού θεατή που εδώ παρακολουθεί τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ να κυνηγά σαν μανιασμένος σκύλος τον κολομβιανό τρομοκράτη που του «έφαγε» την οικογένεια στο Λος Αντζελες. «Πρωτοκλασάτη» περιπέτεια εκδίκησης και μια από τις τελευταίες μεγάλες στιγμές του πρωταγωνιστή της. (ΗΠΑ, 2002, 100′)
Οι ύποπτοι
(Suspect)
ΜΕGA, 23.40
Πεπεισμένη ότι ο πελάτης της (Λίαμ Νίσον), κατηγορούμενος για φόνο, είναι αθώος, μια δυναμική δικηγόρος της Βοστώνης (Σερ) αναλαμβάνει με πάθος την υπόθεσή του. Παραδοσιακά φτιαγμένο δικαστικό θρίλερ του Πίτερ Γέιτς με τον Ντένις Κουέιντ να σιγοντάρει τη Σερ παίζοντας έναν ένορκο που τη βοηθά παρασκηνιακώς… (ΗΠΑ, 1987, 116′)

HeliosPlus