Μουντοµπάσκετ 2014, Ισπανία



ΑΝΤ1 & ΟΤΕsport3 HD, 21.00
, Ελλάδα – Κροατία


ΑΝΤ1 & ΟΤΕsport1 HD, 23.00
, Ισπανία – Γαλλία
Κρίσιμος ο αγώνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στην απρόβλεπτη Κροατία, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη θέση που θα κατακτήσει στον Ομιλο, η οποία θα οδηγήσει και στα χιαστί ματς της επόμενης φάσης. Ντέρμπι και για τον Α’ Ομιλο ανάμεσα στη διοργανώτρια Ισπανία και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Γαλλία.


Ξένη σειρά



CSI Νέα Υόρκη ΣΚΑΪ, 23.15
Η ειδική ομάδα εξιχνίασης εγκλημάτων της Νέας Υόρκης συνεχίζει να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες επιστημονικές και τεχνικές μεθόδους, τόσο στα εργαστήρια όσο στον τόπο του εγκλήματος, λύνει τους γρίφους και συλλαμβάνει τους εγκληματίες. Στο σημερινό επεισόδιο η ομάδα καλείται να εξιχνιάσει μια δολοφονία που σχετίζεται με ένα τουρνουά παικτών ηλεκτρονικών παιχνιδιών.
Ξένες ταινίες



«Βatman begins» STAR, 22.00
Ο σκηνοθέτης Κρις Νόλαν εξετάζει τα πρώτα βήματα του Μπάτμαν με έμφαση στο πώς ο δισεκατομμυριούχος Μπρους Γουέιν (Κρίστιαν Μπέιλ) αποφάσισε να μετατραπεί σε μασκοφόρο εκδικητή της νύχτας. Την ταινία ακολούθησε ο «Σκοτεινός ιππότης», επίσης του Νόλαν και πάλι με τον Μπέιλ. (HΠΑ, 2005, 126′)


«Ο Τζιάνι και οι γυναίκες» (Gianni e le donne) ΝΕΡΙΤ, 22.00
Καλός σεναριογράφος (συμμετείχε στη συγγραφή του «Γόμορρα» μαζί με τον Ρομπέρτο Σαβιάνο), γλυκός ηθοποιός και επαρκής κινηματογραφιστής, ο Ντι Γκρεγκόριο ξέρει να κοιτάζει πρόσωπα και καταστάσεις με τη ματιά του φυσιογνωμιστή. Το «Τζιάνι και οι γυναίκες» είναι ένα μικρό αλλά ελκυστικό λεύκωμα από τύπους ανθρώπων της ιταλικής καθημερινότητας στη Ρώμη και σε κερδίζει με τη μεγαλοκαρδία του.

HeliosPlus