Πρεμιέρα για το δελτίο του Star
Πρεμιέρα για το δελτίο ειδήσεων του Star την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου με την Μάρα Ζαχαρέα παρουσιάστρια και τοn Νίκο Χατζηνικολάου κεντρικό σχολιαστή. Το δελτίο το οποίο θα αρχίζει και αυτή την σεζόν στις 19.45 περιορίζει σημαντικά τους σχολιαστές του και διατηρεί στα παράθυρά του μόνο τους Κάτια Μακρή και Τάσο Τέλλογλου. Τα δελτία του Σαββατοκύριακου θα παρουσιάζει ο Παναγιώτης Στάθης ενώ το καθημερινό απογευματινό δελτίο η Ελένη Τσαγκά.

Οι «μικροί» στις επάλξεις
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι ανακοινώσεις για νέα πρόσωπα και εκπομπές στο τηλεοπτικό πρόγραμμα με πιο πρόσφατη αυτή του Γιάννη Ζουγανέλη στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός καλλιτέχνης θα αναλάβει την παρουσίαση της νέας εκδοχής του τηλεπαιχνιδιού «Εκατομμυριούχος» το οποίο λέγεται «WWTBAM – Hot Seat». Η μετάδοση του παιχνιδιού θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο. Εντωμεταξύ με αργά βήματα στελεχώνονται και οι μικρότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί. Νέα μεταγραφή για το ενημερωτικό Action 24 είναι από χθες, Δευτέρα, ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος έρχεται να προστεθεί σε ένα ενισχυμένο δημοσιογραφικό δυναμικό. Στο «Ε» από την άλλη οι προθέσεις που καταγράφονται είναι πιο ψυχαγωγικές καθώς την ώρα που οι δημοσιογράφοι αποχωρούν ένας ένας (Ακης Παυλόπουλος, Χρήστος Κώνστας) οι παρουσιαστές lifestyle εκπομπών έρχονται να καταλάβουν σχεδόν όλες τις θέσεις. Το νέο πρόγραμμα του σταθμού θα παρουσιαστεί στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η Πόπη Τσαπανίδου επιστρέφει

To “Live U” και η Πόπη Τσαπανίδου από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου επιστρέφουν στο Star και θα καταγράφουν καθημερινά από τις 10.00 – 13.00 επικαιρότητα. Η εκπομπή δεν θα διαφοροποιηθεί από την περσινή της μορφή και θα συνεχίσει με ζωντανές συνδέσεις, συζητήσεις στο στούντιο, διαδραστική επικοινωνία μέσω των social media να καταγράφει τα γεγονότα στο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, τεχνολογικό και αθλητικό πεδίο.

«Επιστροφή στο χωριό» από τον Alpha

Μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στην ΕΤ3 η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό» αλλάζει τίτλο, πλέον θα λέγεται «Επιστροφή στο χωριό», παρουσιάστρια, η Ευτυχία Φράγκου θα βρίσκεται στο τιμόνι, και κανάλι καθώς πλέον θα προβάλλεται από τον Alpha κάθε Κυριακή στις 15.00. Οι εξορμήσεις σε όλη τη χώρα θα συνεχιστούν κανονικά όπως γινόταν και στη προηγούμενη εκδοχή και θα προβληθούν οιάνθρωποι της περιοχής, τα θέματα ιστορικού ενδιαφέροντος, οι φυσικές ομορφιές, τα τοπικά έθιμα, οι χοροί και τα τραγούδια. Η κάμερα θα εστιάζει επίσης και σε θέματα αγροτικής οικονομίας, στα προϊόντα ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ), στα προϊόντα γεωγραφικής ένδειξης καθώς και στα παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κώστας Αυγέρης (Μπουκιά και Συχώριο, Food & the City) και η διάρκειά της θα είναι δίωρη.

Ο Αντώνης Λουδάρος στον Alpha

Ο Alpha, με επίσημη ανακοίνωσή του, καλωσορίζει σήμερα τον Αντώνη Λουδάρο στο δυναμικό του. «Ο Αντώνης Λουδάρος είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του.Παίζει με οικειότητα, χορεύει με γοητεία, τραγουδά με στιλ. Άραγε κάνει μόνο αυτά;Συντονιζόμαστε στον Alpha και περιμένουμε τις εκπλήξεις του!» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.