Μουντομπάσκετ 2014, Ισπανία



ΑΝΤ1, 16.00, Ουκρανία – Τουρκία
Απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι από τη σημερινή ημέρα της φάσης των ομίλων. Ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα στην εθνική ομάδα της Ουκρανίας και στο φιλόδοξο συγκρότημα της Τουρκίας, που για ένα ημίχρονο «κοίταξε στα μάτια» την Dream Team στον χθεσινό μεταξύ τους αγώνα, όπου τελικά ηττήθηκε.


Ξένη σειρά



«Revenge»
, ALPHA, 20.00
Η επιτυχημένη αμερικανική σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται για πρώτη φορά στη χώρα μας σε καθημερινή βάση μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Στο δεύτερο επεισόδιο η Εμιλι θα στρέψει τα δίχτυα της προς τον Μπιλ Χάρμον, έναν πάμπλουτο χρηματιστή και άλλοτε φίλο της οικογένειάς της που με τη κατάθεσή του στη δίκη του πατέρα της συνέβαλε στην καταδίκη του. Η βοήθεια του νέου της συμμάχου Νόλαν θα αποδειχθεί πολύτιμη.

Ξένες ταινίες

«Η τελευταία λέξη της Τζούλια»
, (Being Julia) ΝΕΡΙT, 22.00
Η Ανέτ Μπένινγκ υποδύεται την ντίβα του θεάτρου η οποία εκδικείται σαν κυρία τον άπιστο σύζυγό της (Τζέρεμι Αϊρονς). Κινηματογραφικώς ξεπερασμένη κινηματογραφική μεταφορά της «Θεατρίνας» του Σόμερσετ Μομ, σκηνοθετημένη από τον πάλαι ποτέ δημιουργό του «Μεφίστο», Ούγγρο Ιστβαν Ζάμπο. Η Μπένινγκ προτάθηκε για Οσκαρ. (ΗΠΑ / Ουγγαρία / Καναδάς / Αγγλία, 2004, 104′)
«Η πλεκτάνη», (Body of lies) STAR, 22.00
Ομορφα φωτογραφημένο πολιτικό θρίλερ του Ρίντλεϊ Σκοτ με βασικούς ήρωες έναν κυνικό γραφειοκράτη (Ράσελ Κρόου) που κινεί τα νήματα της CIA σε θέματα Μέσης Ανατολής και τον ικανό μα παράτολμο πράκτορά του (Λεονάρντο Ντι Κάπριο). Θυμίζει κάπως τη «Syriana», αλλά είναι μια σαφώς κατώτερη ταινία. (ΗΠΑ, 2008, 122′)

HeliosPlus