Μουντομπάσκετ
Συνεχίζεται η πρώτη φάση των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ που διεξάγεται στην Ισπανία με τους εξής αγώνες να μεταδίδονται τηλεοπτικά: Αργεντινή – Φιλιππίνες (ΑΝΤ1, 18.30) και Πουέρτο Ρίκο – Ελλάδα (ΑΝΤ1, 21.00)

Ελληνική σειρά
«Όνειρο ήταν»
Mega, 19.00
Η σχέση του Αντώνη με την Ήβη έχει προκαλέσει τη ζήλια του Πάνου, ο οποίος για πρώτη φορά ομολογεί στον Αντώνη πως αγαπάει την Ήβη και πως όποιος τολμήσει να την πληγώσει θα τον βρει μπροστά του. Η υπόθεση του φυλακισμένου Παύλου Συμεωνίδη, η αίτηση αποφυλάκισης και η απόπειρα δολοφονίας του στις φυλακές, δημιουργεί αμηχανία στον Βίκτορα. Η Δόμνα το παρατηρεί και συνειδητοποιεί πως πρέπει να επισπεύσουν τα σχέδιά τους. Ο Παύλος Συμεωνίδης δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και αυτή η είδηση συγκλονίζει και άλλο ένα πρόσωπο, όχι όμως εξαιτίας των ενοχών, αλλά της πραγματικής αγάπης, που κανένας και τίποτα δεν στάθηκε ικανό να την σβήσει.

Ξένη ταινία
«Κάλλιο αργά παρά αργότερα» (Something’ s gotta give)
Star, 22.00
Ενας 63χρονος πλεϊμπόι (Τζακ Νίκολσον) που βγαίνει με πιτσιρίκες αρχίζει να βλέπει διαφορετικά τη ζωή μετά τη γνωριμία του με τη μητέρα της τελευταίας του κατάκτησης (Νταϊάν Κίτον, Αμάντα Πιτ αντιστοίχως). Χαμηλών τόνων αλλά νευρώδης κομεντί δωματίου της Νάνσι Μέγερς, με πολύ καλές ατάκες από ενδιαφέροντες μεσηλίκους. (ΗΠΑ, 2003, 118′)