Ελληνική σειρά



Μοντέρνα οικογένεια (Ε)
, MEGA, 21.15
Οταν ο Φίλιππος προσπαθεί να είναι άνετος και χαλαρός με τον Πέτρο, τον φίλο της κόρης του, η Φαίη του θυμίζει πως ο ίδιος δεν αισθάνθηκε ποτέ άνετα και χαλαρά με τον δικό της πατέρα. Εκείνος διαφωνεί και πηγαίνει στο σπίτι του Τάκη για να κάνουν παρέα. Ο Τάκης, που δεν ενθουσιάζεται, του προτείνει να πάνε μαζί να πετάξουν ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο. Εκείνος δέχεται αλλά όταν βρίσκονται οι δυο τους μακριά από το σπίτι τα πράγματα δεν εξελίσσονται πολύ καλά…


Ελληνική ταινία



Ενας ήρως με παντούφλες
, ΝΕΡΙΤ, 16.15
Ο Βασίλης Λογοθετίδης πρωταγωνιστεί στον ρόλο του απόμαχου στρατηγού ο οποίος πέφτει διαρκώς θύμα κοροϊδίας κερδοσκόπων αλλά τελικά τα βγάζει πέρα. Μια αξέχαστη κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου στην οποία ο Λογοθετίδης, όπως πάντα, «δίνει ρέστα». Δίπλα του οι Ιλυα Λιβυκού, Νίτσα Τσαγανέα, Βύρων Πάλλης. Το φιλμ βασίστηκε στην ομότιτλη θεατρική κωμωδία των Σακελλάριου – Χρήστου Γιαννακόπουλου. (1958, 98′)


Ξένη σειρά



CSI: Μαϊάμι, ΣΚΑΙ 22.15
Τρεις άνδρες που είχαν καταδικαστεί για τον φόνο ενός 14χρονου αγοριού το 1991 βγαίνουν από τη φυλακή χάρη σε ένα «παραθυράκι» της σωφρονιστικής νομοθεσίας. Ενας από αυτούς όμως δολοφονείται βίαια και τώρα η ομάδα του CSI θα πρέπει να ανακαλύψει τι πραγματικά έγινε εκείνη τη μοιραία νύχτα.


Ξένη ταινία

Bangkok: επικίνδυνη αποστολή
, (Bangkok dangerous) STAR, 22.00
Μετά το έξυπνο θρίλερ φαντασίας «Re-cycle», οι αδελφοί Ντάνι και Οξιντ Πανγκ ενσωμάτωσαν το ιδιόρρυθμο στυλ τους σε μια α λα Χόλιγουντ περιπέτεια με τον Νίκολας Κέιτζ στον ρόλο ενός επαγγελματία δολοφόνου του οποίου η ζωή θα πάρει αναπάντεχη τροπή κατά τη διάρκεια μιας αποστολής του στην Ταϊλάνδη. (ΗΠΑ, 2008, 95′)

HeliosPlus