Ελληνική σειρά

Μην αρχίζεις τη µουρµούρα (Ε)
, Alpha, 22.00
Ο Χάρης αποφασίζει να ζήσει χωρίς κινητό. Μέχρι να το καταφέρει όμως, χρησιμοποιεί συνέχεια το κινητό της Βάσως και της σπάει τα νεύρα. Η Βάσω όμως βρίσκει τρόπο να τον συνεφέρει μια και καλή. Μια πρόσκληση από τα αδέλφια της για έναν μήνα διακοπές στην Αδελαΐδα ξεσηκώνει τη Βούλα που, μη ξέροντας πώς να πείσει τον Μηνά, του σερβίρει ένα παραμύθι για μια παλιά βεντέτα. Ο Ηλίας καλείται ως ένορκος στο δικαστήριο. Αρχικά το θεωρεί μεγάλη τιμή, αλλά στην πορεία αρχίζει να αγχώνεται. Θα καταφέρει να πάρει τη σωστή απόφαση;

Ξένη σειρά



Unforgettable Mega, 00.30
Η Κάρι ανακρίνει τον γιο ενός αρχιμαφιόζου καθώς όπως φαίνεται σχετίζεται με τον θάνατο ενός εικοσάχρονου εργάτη σ’ ένα εργοτάξιο. Ο υπερχρεωμένος υπεύθυνος του εργοταξίου βρίσκεται υπό παρακολούθηση και οι σχέσεις του με τη μαφία οδηγούν την Κάρι στην αποκάλυψη μιας ασφαλιστικής απάτης.
Ξένες ταινίες

Βόρεια (North) NEPIT, 22.00
Ενας εύσωμος πρώην σκιέρ (Αντερς Μπάασμο Κρίστιανσεν), χειριστής πλέον σκι-λιφτ και σχεδόν αλκοολικός, αποφασίζει να ταξιδέψει στον Βορρά της Νορβηγίας προκειμένου να δει το πεντάχρονο παιδί του, του οποίου την ύπαρξη ανακάλυψε καθυστερημένα. Χιουμοριστικό αλλά και πολύ τρυφερό road movie του Ρούνε Ντενστάντ Λάνγκλο που φυσικά εστιάζει στο ιδιαίτερο υπαρξιακό ταξίδι του κεντρικού ήρωά του. (Νορβηγία, 2009, 80′)
Λησταρχίνες (Bandidas) STAR, 22.00
Aν και η ιδέα ενός γουέστερν με πρωταγωνίστριες την Πενέλοπε Κρουζ και τη Σάλμα Χάγεκ ακούγεται σαν προσβολή προς το είδος, η ταινία του Χοάκιν Ρένινγκ, ακριβώς επειδή δεν κρύβει ποτέ την καρτουνίστικη διάθεσή του, ενίοτε είναι αρκετά διασκεδαστική. (HΠΑ/Γαλλία/Μεξικό, 2006, 100′)

HeliosPlus