Αθλητικά

Ευρωπαϊκό Πρωτάθληµα Υγρού Στίβου, Βερολίνο
ΝΕΡΙΤ & ΝΕΡΙΤsports, 19.15
Συνεχίζονται οι ημιτελικοί και τελικοί αγώνες στην κολύμβηση από το Europasportpark του Βερολίνου. Ο δεύτερος κύκλος του πρωταθλήματος ξεκίνησε στις 13 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 24 Αυγούστου με αγωνίσματα ανοιχτής θάλασσας και συγχρονισμένη κολύμβηση.

Diamond League
ΝΕΡΙΤ & ΝΕΡΙΤsports, 21.00
Το Diamond League, η κορυφαία σειρά αγώνων στίβου της ΙΑAF με τους καλύτερους αθλητές του κόσμου, θα μαγέψει και εφέτος τους φίλους του κλασικού αθλητισμού μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΡΙΤ απευθείας από τη Στοκχόλμη.
Ξένη ταινία

Η τιµωρός (Haywire), Α’ προβολή
STAR, 22.00
Η Μάλορι Κέιν είναι μια νεαρή, σκληρή και όμορφη μυστική πράκτορας. Ο εκπαιδευτής της, Κένεθ, της αναθέτει αποστολές σε όλον τον κόσμο τις οποίες οι κυβερνήσεις επιθυμούν να μη γνωρίζουν. Επειτα από μια αποτυχημένη απόπειρα διάσωσης ενός ομήρου στη Βαρκελώνη, ο Κένεθ τη στέλνει εσπευσμένα στο Δουβλίνο για να συνεργαστεί με έναν άλλον πράκτορα, τον ευγενή αλλά αυτάρεσκο Πολ. Οταν η επιχείρηση αποτυγχάνει και η Μάλορι ανακαλύπτει ότι την πρόδωσαν, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητες και τις δυνάμεις της για να ξεφύγει από ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό, να επιστρέψει στις ΗΠΑ και να προστατέψει την οικογένειά της έχοντας πάντα στο μυαλό της μια σκέψη: να εκδικηθεί αυτούς που την πρόδωσαν. (Αμερική, 2011, 89′)

Ξένη σειρά

Dexter
ΣΚΑΪ, 00.00
Ο Ντέξτερ βρίσκεται στο κατώφλι του επόμενου θύματός του, του Λανς Ρόμπινσον, όμως λίγο προτού ολοκληρώσει το έργο του δέχεται ένα τηλεφώνημα που τον αναγκάζει να το αναβάλει. Οι εξελίξεις είναι δραματικές και ο Ντέξτερ καλείται να δράσει πριν να είναι αργά για αυτόν.

HeliosPlus