Αθλητικά

Ευρωπαϊκό Πρωτάθληµα Υγρού Στίβου, Βερολίνο
ΝΕΡΙΤ, 19.15 & ΝΕΡΙΤsports, 18.50
Κατά τη διάρκεια της 8ης ημέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου θα διεξαχθεί ο τελικός ανδρών στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης. Επίσης θα δείτε τις κορυφαίες στιγμές του ομαδικού 5 χλμ. της κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα.
Ααλμποργκ – ΑΠΟΕΛ
(Champions League)
ΝΕΡΙΤ & ΝΕΡΙΤsports, 21.45
Η δανέζικη Ααλμποργκ συναντά την κυπριακή ΑΠΟΕΛ στην πρώτη μάχη των πλέι οφ του Champions League με στόχο μια θέση στη φάση των ομίλων.

Ξένη σειρά

Two and a half men
(9ος κύκλος, επεισόδια 23+24 τελευταίο)
ALPHA, 21.00
Ο Αλαν προσπαθεί να εκμεταλλευτεί προς όφελός του τις ενοχές της οικογένειάς του, αλλά και του Γουόλντεν, για την καρδιακή προσβολή που υπέστη. Η Ζόι όμως αντιλαμβάνεται γρήγορα τις προθέσεις του και αποφασίζει να του χαλάσει τα σχέδια. Στο τελευταίο επεισόδιο του ένατου κύκλου ο Γουόλντεν προσφέρεται να δοκιμάσει στην εταιρεία του τον Τζέικ και τον Ελντριτζ μετά την αποφοίτησή τους από το λύκειο. Οταν όμως διαπιστώνει ότι ο κεντρικός σέρβερ της εταιρείας κοντεύει να καταρρεύσει από τα αλλεπάλληλα κατεβάσματα παράνομων ταινιών για ενηλίκους, θα τους απολύσει αναγκάζοντάς τους να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους.

Ξένη ταινία

Το πρώτο χτύπηµα
(First strike)
STAR, 22.00
O Τζάκι, πολυμήχανος αστυνομικός, αναλαμβάνει την εξάρθρωση μιας διεθνούς σπείρας εμπορίου όπλων. Αυτή η υπόθεση τον οδηγεί σε ένα ταξίδι σε όλον τον κόσμο και η αναζήτησή του ξεκινάει από την Αυστραλία, όπου ζει η αδελφή του Τσούι, ενός από τα μέλη της οργάνωσης που διαφεύγει τη σύλληψη. Τρίτο σίκουελ της σειράς αστυνομικών ταινιών «Police Story» με πρωταγωνιστή τον ανεπανάληπτο Τζάκι Τσαν. (Χονγκ Κονγκ, 1996, 77′)

HeliosPlus